Μακρινίτσα: «Θέλω να τον δω να σαπίζει στη φυλακή» λέει ο τραγικός πατέρας

Τους είχε απειλήσει ότι θα υπάρξουν θύματα, λίγες μέρες πριν το φονικό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μακρινίτσα μετά το διπλό φονικό δύο αδελφών, του 30χρονου Γιώργου και της 28χρονης Κωνσταντίνας, οι οποίοι έπεσαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Δράστης ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδάκι, μόλις δύο ετών. 

Ο φερόμενος ως δράστης, κρατώντας ένα μαχαίρι εισέβαλε μέσα στο πατρικό σπίτι της κοπέλας, όπου έμενε τον τελευταίο καιρό με το παιδί τους.

«Βοήθεια σώστε με, έχει έρθει να μας σκοτώσει», ούρλιαζε η Κωνσταντίνα στο τηλέφωνο, ζητώντας βοήθεια από την αστυνομία, όμως ο 31χρονος έσπασε τη τζαμαρία κι όρμησε κατά πάνω της. 

Το ζευγάρι πριν από το φονικό στη Μακρινίτσα

Το ζευγάρι σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

Δε σταμάτησε ούτε μπροστά στην πεθερά του, η οποία μπήκε μπροστά από τα παιδιά της σαν ασπίδα για να τα προστατεύσει από τη μανία του γαμπρού της. 

Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδερφό της

Εκείνος συνέχισε να χτυπά, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Κατευθύνθηκε προς τη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πλευρά και μετά αποτελείωσε τον αδελφό της με μια μαχαιριά στην καρδιά.

Στη συνέχεια διέφυγε και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

«Είχε χτυπήσει ξανά εμένα και την κόρη μου»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας των δύο αδελφών, ο οποίος νιώθει ενοχές που δεν κατάφερε να προστατέψει τα παιδιά του από τη δολοφονική μανία του γαμπρού του. 

Ο δράστης του φονικού της Μακρινίτσας

Ο 31χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του και τον αδελφό της

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε χτυπήσει την κόρη του. 

«Τη ζήλευε πολύ, τη χτυπούσε συνέχεια. Την περασμένη Πέμπτη είχε έρθει πάλι στο σπίτι μας, χτύπησε εμένα και την κόρη μου και μπροστά στους αστυνομικούς είπε ότι θα έχουμε θύματα», είπε. 

Ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Τα στόματα αρχίζουν πλέον να ανοίγουν. Όλοι μιλούν για μια οικογένεια υπόδειγμα, δύο υπέροχα παιδιά, που δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν, εργατικά και ήρεμα. 

Η κοπέλα παντρεύτηκε τον 31χρονο πριν από δύο χρόνια. Ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και δε λογάριασε τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια. 

Ο αδελφός της γυναίκας του δράστη

Ο αδελφός της 28χρονης που προσπάθησε να την προστατέψει

Ωστόσο, ο φερόμενος ως δράστης έγινε πολύ βίαιος και ξεσπούσε πάνω της. Πολύ συχνά οι κάτοικοι στον Βόλο, αλλά και τη Μακρινίτσα την έβλεπαν με μώλωπες στο πρόσωπο και στα χέρια και σημάδια από χτυπήματα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεχόταν φαρμακευτική αγωγή. Είχε ζητηθεί, μάλιστα, η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική, αλλά δεν είναι γνωστό αν τελικά έγινε κάτι τέτοιο. 

Μακρινίτσα: Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν είχαν επιδικαστεί

Τα βίαια ξεσπάσματα του 31χρονου ήταν ο λόγος που η Κωνσταντίνα αποφάσισε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι τους. Επειδή τον φοβόταν είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν επιδικαστεί. 

Τα θύματα του φονικού στη Μακρινίτσα

Τα δύο αδέλφια που χάθηκαν από το μαχαίρι του 31χρονου

Η κοπέλα ζούσε μέσα στον τρόμο. Ένιωθε απροστάτευτη, με τους δικούς της ανθρώπους, τον αδελφό και τους γονείς της, να προσπαθούν να την καθησυχάσουν, αν και οι ίδιοι έτρεμαν τον εκρηκτικό και βίαιο χαρακτήρα του εν διαστάσει συζύγου της. 

Το κακό έγινε τελικά χθες το βράδυ, με τον φερόμενο ως δράστη να αφήνει το ίδιο του το παιδί ορφανό από μητέρα. «Θέλω να τον δω να σαπίζει στη φυλακή», είπε με λυγμούς ο τραγικός πατέρας, που πλέον έχει μόνο το εγγονάκι του για να του δίνει ζωή

Το σπίτι του βυθίστηκε στο πένθος, ο πόνος κατοίκησε σε αυτό και πλέον η μοναδική ανάσα για τους δύο τραγικούς γονείς που δεν κατάφεραν να σώσουν τα παιδιά τους είναι το μικρό αγοράκι που θα πρέπει από εδώ και πέρα να μεγαλώσουν, προσφέροντάς του απεριόριστη αγάπη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top