Φονικό Μακρινίτσα: «Έχω ένα σκοτεινό πέπλο, δε θυμάμαι τι έκανα»

Τι είπε στους αστυνομικούς ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας

«Δε θυμάμαι τι έκανα», αυτό είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ο 31χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα. 

Ισχυρίστηκε ότι χθες το βράδυ πήγε στο σπίτι των πεθερικών του για να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφησαν η σύζυγός του και η μητέρα της. Εκείνος εξοργίστηκε, ξέσπασε καβγάς κι έγινε το κακό. 

Μακρινίτσα: «Θέλω να τον δω να σαπίζει στη φυλακή» λέει ο τραγικός πατέρας

«Μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Τους έσπρωξα και ανέβηκα τα σκαλιά για να πάω στο παιδί μου. Δε θυμάμαι να τους χτύπησα με μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο», είπε στους αστυνομικούς. 

Το ζευγάρι σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Το ζευγάρι σε παλιές αγαπημένες στιγμές

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σήμερα θα εκδικαζόταν η αίτηση που είχε υποβάλει η 28χρονη Κωνσταντίνα για την ακούσια νοσηλεία του συζύγου της σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 31χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. 

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια σώστε με, έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν βίαιος και πάρα πολλές φορές είχε χτυπήσει τη σύζυγό του, όπως ισχυρίζεται η οικογένειά της. Εκείνη δεν άντεξε και τελικά πήρε το παιδί της κι έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει, αναζητώντας καταφύγιο στο πατρικό της, αλλά κανείς δεν μπορούσε να τη γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του.

Μετά τη Μακρινίτσα πήγε σε διπλανό χωριό για να σκοτώσει τη γιαγιά και τη θεία του

Μετά το διπλό φονικό και τον τραυματισμό της πεθεράς του, η οποία προσπάθησε να προστατεύσει τα παιδιά της, ο 31χρονος διέφυγε και κατευθύνθηκε προς το χωριό του, τον Άγιο Βλάσιο. 

τα θύματα της τραγωδίας στη Μακρινίτσα

Τα δύο αδέλφια έπεσαν νεκρά από το μαχαίρι του 31χρονου

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι της γιαγιάς του. Άρχισε να χτυπάει με δύναμη τις πόρτες και τα παράθυρα και να φωνάζει ότι θα σκοτώσει εκείνη και τη θεία του. 

Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδερφό της

Οι δύο γυναίκες έντρομες έμειναν μέσα στο σπίτι τους, ενώ εκείνος προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα και να μπει μέσα για να συνεχίσει το δολοφονικό του έργο. Φαίνεται, όμως, ότι κατάλαβε πως οι αστυνομικοί βρίσκονταν στα ίχνη του και έφυγε, προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης. 

Άνδρες της αστυνομίας, της τροχαίας, της ασφάλειας και των ΟΠΚΕ «χτένισαν» την περιοχή, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν και τελικά γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα τον βρήκαν και τον συνέλαβαν. 

«Θέλω να τον δω να σαπίσει» στη φυλακή, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας των δύο αδελφών, ο οποίος πλέον θα ζει για το εγγονάκι του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top