Ελληνικό #metoo: Αποκάλυψη Τσαρούχα ότι το ΣΕΗ δέχεται απειλές

«Τέτοιες συμποριφορές δεν είναι αποδεκτές»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τις νέες καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση απασχολούν τους τελευταίους μήνες τη χώρα μας, με τους χώρους του αθλητισμού και του θεάτρου να βρίσκονται στο επίκεντρο. Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, «άνοιξαν» πολλά στόματα, τα οποία επί χρόνια είχαν μείνει κλειστά.

Tσαρούχας: Καταγγελίες για τρεις ηθοποιούς κατέθεσε στον εισαγγελέα

«Κύμα» καταγγελιών δέχτηκε και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), πολλές από τις οποίες κατατέθηκαν στον ανακριτή από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα.

Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Πασχάλης Τσαρούχας το ΣΕΗ δέχεται απειλές, ωστόσο «δεν είναι αποδεκτές». Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του έγραψε: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές».

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Τσαρούχας έχει καταθέσει πολλούς φακέλους με καταγγελίες στον εισαγγελέα και όπως φαίνεται, κάποιοι ενοχλήθηκαν.

Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκονται και τα ονόματα των Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και εργασιακό εκφοβισμό.

Ελληνικό #Metoo: Νέους φακέλους καταθέτει στον εισαγγελέα ο Π. Τσαρούχας

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών βρίσκονται τρεις γνωστοί ηθοποιοί. Ήδη έχει ξεκινήσει η κατάθεση των μαρτύρων ενώ στη συνέχεια θα κλήθούν και οι ίδιοι να δώσουν εξηγήσεις. Μετά θα αποφασιστεί αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Ωστόσο δεν πρόκειται μόνο για αυτές τις περιπτώσεις καθώς εξετάζονται και άλλα πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top