Tσαρούχας: Καταγγελίες για τρεις ηθοποιούς κατέθεσε στον εισαγγελέα

«Επισκέφτηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους»

Τι δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας βγαίνοντας από τον Εισαγγελέα. 

Συνολικά 18 νέους φακέλους με καταγγελίες που αφορούν υποθέσεις για σεξουαλική βία και αδικήματα παραβίασης της γενετήσιας αξιοπρέπειας στον χώρο του θεάτρου προσκόμισε το πρωί ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας.

Ελληνικό #Metoo: Νέους φακέλους καταθέτει στον εισαγγελέα ο Π. Τσαρούχας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσαρούχας υπέβαλε 18 νέους φακέλους στην εισαγγελία, στους οποίους περιλαμβάνονται τα ονόματα τουλάχιστον τριών προσώπων που έχουν απασχολήσει με τις πράξεις τους τη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στις καταγγελίες φαίνεται να υπάρχουν υποθέσεις που σχετίζονται με κακουργηματικές πράξεις και κάποιες δεν έχουν παραγραφεί.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες με ποινικό ενδιαφέρον και θα πάρει καταθέσεις για τα περιστατικά που περιγράφουν στις αναφορές τους.

Τσαρούχας: «Ό,τι έχουμε το φέρνουμε στην Εισαγγελία»

Η κατάθεση του κ. Τσαρούχα στον εισαγγελέα διήρκεσε σχεδόν μία ώρα. Κατά την έξοδό του από το κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο ηθοποιός δήλωσε ότι η διαδικασία ακολουθείται πάρα πολύ αυστηρά και ό,τι καινούργιο υπάρχει θα κατατίθεται.

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Προσπάθησε να με βιάσει»

«Επισκέφτηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να με ρωτάτε ό,τι θα ρωτούσατε και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε στην Εισαγγελία», είπε.

Όπως και την προηγούμενη φορά, ο εισαγγελέας αναμένεται να αξιολογήσει τις νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ και για τις περιπτώσεις που δεν αποτελούν μη παραγεγραμμένα ποινικά αδικήματα θα διενεργήσει έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top