Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Προσπάθησε να με βιάσει»

Τι είπε το θύμα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η εφημερίδα Real News έφερε σήμερα στο φως μια νέα συγκλονιστική καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και απόπειρας βιασμού από πολύ γνωστό ηθοποιό.

Τόνια Σωτηροπούλου: Εξηγεί γιατί μίλησε για την παρενόχληση που υπέστη

Η Χριστίνα Ζ. περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και το πώς γλίτωσε από τα χέρια του γνωστού καλλιτέχνη την τελευταία στιγμή.

Εξοργισμένη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με όσα συμβαίνουν στο θέατρο

«Με έπιασε από τους ώμους και με έριξε πάνω στο κρεβάτι»

Τα όσα περιέγραψε η κοπέλα προκαλούν σοκ:

«Γνώρισα τον... στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνος είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάτρου, ενώ εγώ μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και προσπαθούσα δειλά δειλά να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Να καθαρίσει ο χώρος να παίζουμε με αγάπη!»

Γνωριστήκαμε μέσα από παρέα κοινών φίλων του θεατρικού χώρου και είχαμε μια φιλική σχέση επί δύο χρόνια ακόμα, χωρίς ποτέ να υπάρξει μεταξύ μας κανένας ερωτικός υπαινιγμός. Η εικόνα που είχα σχηματίσει για τον ως άνω αναφερόμενο ήταν ενός σεμνού ανθρώπου, χαμηλών τόνων, συνεσταλμένου και ταλαντούχου.

Μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι είχε μετακομίσει σε ένα καλύτερο διαμέρισμα και με προσκάλεσε να πάω να το δω και να πούμε τα νέα μας. Έτσι και έγινε. Πήγα στο σπίτι του. Έπειτα θέλησε να μου δείξει και το υπόλοιπο σπίτι, λέγοντάς μου παράλληλα ότι θα μπορούσε να με προτείνει για κάποιο ρόλο, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Με οδήγησε προς την κρεβατοκάμαρά του υποτίθεται για μου την δείξει. Με έπιασε από τους ώμους και με έριξε πάνω στο κρεβάτι. Εγώ σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι κάνει και προσπάθησα να ξεφύγω και να σηκωθώ, αλλά με είχε ακινητοποιήσει, πέφτοντας επάνω μου και μου επιτέθηκε με άγριες ερωτικές διαθέσεις, λέγοντας μου ότι δε μπορώ να φύγω όπως τον είχα κάνει, δείχνοντάς μου το επίμαχο σημείο και προσπαθώντας να μου σηκώσει τη φούστα και να μου κατεβάσει το εσώρουχο. Εγώ ήμουν σε απόγνωση, τον παρακαλούσα να σταματήσει, επικαλέστηκα την φιλία δύο χρόνων που είχαμε και ότι έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα και με πονάει. Όμως εκείνος δεν πτοήθηκε, απαξίωσε τα συναισθήματά μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες τα ίδια λένε, όμως άλλα θέλουν και συνέχιζε απτόητος να προσπαθεί να με βιάσει.

Αντιστάθηκα όσο μπορούσα κι απέφυγα τον βιασμό, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει πάνω στα ρούχα μου. Τότε απελευθερώθηκα από τα χέρια του κι έφυγα τρέχοντας. Αισθανόμουν πολύ άσχημα και φοβόμουν ότι θα κατηγορηθώ ότι το προκάλεσα εγώ επειδή πήγα σπίτι του, οπότε δεν προχώρησα σε καταγγελία και το αποσιώπησα», αναφέρει.

Η καταγγελία της έχει ήδη κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top