Ελληνικό #Metoo: Νέους φακέλους καταθέτει στον εισαγγελέα ο Π. Τσαρούχας

Πρωταγωνιστές των καταγγελιών δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα έξω από την Εισαγγελία για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο 

Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας για να παραδώσει νέους φακέλους με καταγγελίες για αδικήματα παραβίασης της γενετήσιας αξιοπρέπειας στον χώρο του θεάτρου. 

Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε μικρή ηλικία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά είκοσι καταγγελίες περίπου. Οι καταγγελίες αυτές, φέρονται να έχουν πρωταγωνιστές δύο πασίγνωστους ηθοποιούς.

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Προσπάθησε να με βιάσει»

Μεταξύ των καταγγελιών φέρεται να είναι και αυτή, γυναίκας ηθοποιού, η οποία ζει πλέον στο εξωτερικό και καταγγέλλει τον βιασμό της από πασίγνωστο πρωταγωνιστή, όμως το αδίκημα φέρεται να έχει παραγραφεί. 

Πάντως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες, οι οποίες, σύμφωνα με νομικούς κύκλους είναι σοβαρές. 

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση - Πότε παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να καταθέσουν στο ΣΕΗ νέες καταγγελίες για πολύ γνωστό ηθοποιό. Οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορούν απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όλα τα αδικήματα φέρεται να έχουν παραγραφεί. 

Την ίδια ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η ποινική αξιολόγηση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έχει καταγγελθεί για βιασμό. 

Αποκάλυψη Star: Ακολουθούν καταγγελίες για τουλάχιστον τέσσερις σκηνοθέτες

Η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε με αφορμή την καταγγελία μετά τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο φερόμενος ως βασικός πρωταγωνιστής μπήκε στην τελική της ευθεία με τον εισαγγελέα να αποφασίζει άμεσα για τα επόμενα βήματα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top