Πάτρα- κορωνοπάρτι 98 ατόμων: Αναβολή πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αποκλειστικές εικόνες από το πάρτι 98 ατόμων σε ημιτελή οικοδομή στην Πάτρα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά από κορωνοπάρτι σε προάστιο της Πάτρας, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού. Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και αφού πήραν αναβολή για την Τετάρτη, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες- ρεπορτάζ μεσημεριανού δελτίου Star

Συνωστισμός στο κέντρο της Πάτρας: Έστησαν πάρτι με τύμπανα και χορούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έλεγχο που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ημιτελή οικοδομή, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν διοργανώσει πάρτι, όπου διασκέδαζαν άλλα 93 άτομα, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπου επικρατεί συνωστισμός.

Αποκλειστικές εικόνες από το κορωνοπάρτι των 98 ατόμων στην Πάτρα- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Αποκλειστικές εικόνες από το κορωνοπάρτι των 98 ατόμων στην Πάτρα- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Πάρτι καρναβαλιστών στην Ξάνθη: «Η Θράκη θα έχει πρόβλημα σε 10 - 15 μέρες»

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν στους τέσσερις άνδρες, καθώς και σε έναν ακόμα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 27.900 ευρώ.

Συγκεντρώσεις, πορείες, κορωνοπάρτι προβληματίζουν κυβέρνηση και ειδικούς

Όπως αναφέρει η EΛ.ΑΣ, ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας που αναζητείται, είχαν συλληφθεί στις 8 Μαρτίου για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top