Έγκλημα Μάνη: Ένας καυγάς όπλισε το χέρι του φερόμενου συζυγοκτόνου

Την Τρίτη στον ανακριτή - Τι είπε η αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Μάνη, όταν 44χρονος επιχειρηματίας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού, μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας καυγάς ήταν εκείνος που όπλισε το χέρι του.

Μάνη: Η 16χρονη κόρη προσπάθησε να πάρει την καραμπίνα από τον πατέρα της

Ο φερόμενος δράστης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Γυθείου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και θα οδηγηθεί στον ανακριτή πιθανότατα αύριο, ενώ φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξουν κυρίως οι καταθέσεις των δυο  παιδιών του ζευγαριού.

Ο 44χρονος διατηρεί επιχείρηση στον Πύργο Διρού και ήταν ζευγάρι με την άτυχη γυναίκα του τα τελευταία 25 χρόνια.  Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα.

Φονικό στη Μάνη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους


Το ζευγάρι έχει κι έναν γιο 15 ετών. Χθες το βράδυ το παιδί έλειπε στον παππού του. Η αδερφή του ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την τραγωδία.

«Υπήρχαν προβλήματα, σε όλα τα ζευγάρια υπάρχουν προβλήματα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μαζί 25 χρόνια. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι ένας καυγάς θα κατέληγε εκεί;» είπε στο Star η αδελφή του φερόμενου δράστη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top