Φονικό στη Μάνη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους

Την κυνηγούσε μέσα στο σπίτι - Είχε εμμονές ότι τον απατούσε

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο Διρού της Μάνης, όταν ένας 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε τη γυναίκα του μετά από εκπυρσοκρότηση

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:00. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο 44χρονος πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα κατά της συζύγου του. Η πρώτη σφαίρα αστόχησε, ο δράστης κυνήγησε την άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε ξανά πετυχαίνοντάς την στο κεφάλι μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης τους, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 15χρονος γιος τους έλειπε από το σπίτι τη στιγμή του φονικού καθώς βρισκόταν μαζί με τον παππού του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. 

Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς ο 44χρονος φέρεται να είχε εμμονές ότι η σύζυγός του τον απατά. Οι δυο τους διατηρούσαν κατάστημα τροφίμων στην περιοχή. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωση σχετικά με το φονικό προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Αναλυτικότερα: 

«Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top