Ψευτογιατρός: Ο «Κοντός» παριστάνει τον… πιλότο σε αμερικανική βάση!

Πολύ πιθανό να είχε κάνει ο ίδιος φωτομοντάζ

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο για το προφίλ του ψευτογιατρού Νίκου «Κοντού» έρχονται στο φως. Στο νέο υλικό που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο «Κοντός» παριστάνει τον… πιλότο.

 

Ψευτογιατρός: Ο Κοντός με ιατρική μπλούζα και νυστέρι μέσα στο χειρουργείο!

Στη νέα φωτογραφία, φαίνεται ο Κοντός να φορά πλήρη στολή πιλότου και να φωτογραφίζεται μπροστά από F16 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και να κρατά στα χέρια του την κάσκα του πιλότου, σε μια χαρακτηριστική στάση και εικάζεται ότι τραβήχτηκε στην αμερικανική βάση των Συρακουσών. Μάλιστα, αυτή είναι η φωτογραφία που φέρεται να έδειχνε σε όσους συστηνόταν ως πιλότος.

Yπόθεση ψευτογιατρού: «Ο "Νίκος Κόντος" έμπαινε παράνομα στο Άγιο Όρος»

Πιθανό προϊόν φωτομοντάζ

Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η εν λόγω φωτογραφία να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, το οποίο έκανε ο ίδιος, καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στα μάτια, ενώ και ο λαιμός φαίνεται σαν να ειναι κολλημένος σε ξένο σώμα.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική ειναι ότι φωτογραφίζεται σε αμερικανική βάση, γεγονός που είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Πάντως, οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, καθώς η υπόθεση για τη δράση του ψευτογιατρού παραμένει ανοιχτή με τις καταγγελίες να πληθαίνουν καθημερινά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top