Τουρίστρια με κορωνοϊό έκανε βόλτες στην Κρήτη - Την αναζητούσαν 72 ώρες

Δεν ήθελε να... χαλάσει τις διακοπές της

Κρήτη

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη μια τουρίστρια από τη Ρουμανία, η οποία παρόλο που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό «έκοβε» βόλτες γιατί δεν ήθελε να... χαλάσει τις διακοπές της. 

Κικίλιας: Να τηρήσουν και οι τουρίστες τα μέτρα όπως τα τήρησαν οι Έλληνες

Οι Αρχές την αναζητούσαν τρεις ημέρες καθώς δε διέμενε στο ξενοδοχείο που είχε δηλώσει. Πιο συγκεκριμένα, η τουρίστρια έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ. Η οδηγία ήταν να παραμείνει στο ξενοδοχείο που είχε δηλώσει για 24 ώρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το ξενοδοχείο όπου θα έμενε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα να πάει σε τουριστικό γραφείο και να βρει κάποιο άλλο διαθέσιμο.  

Οι Αρχές την αναζητούσαν για 72 ώρες

Η τουρίστρια δεν ενημέρωσε κανέναν για την αλλαγή στη διαμονή της με αποτέλεσμα όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό, να μην μπορεί να εντοπιστεί. 

Ανοίγουν τα σύνορα της Ελλάδας με τη Βρετανία από 15 Ιουλίου

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές για τον εντοπισμό της. Η γυναίκα δεν ήταν στο ξενοδοχείο αλλά.. έκανε βόλτες στην πόλη. Μάλιστα, όταν τη βρήκαν - τρεις ημέρες αργότερα - και την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μείνει στο ξενοδοχείο καθώς είναι θετική στον κορωνοϊό, εκείνη αντέδρασε έντονα λέγοντας πως δεν ήθελε να χαλάσει τις διακοπές της. 

Με τη συνδρομή της αστυνομίας, η τουρίστρια πείστηκε και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top