Ψευτογιατρός: «Ψάρευε» ασθενείς από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Aποκάλυψη του Star για το πως δρούσε

Ολόκληρο κύκλώμα φαίνεται να είχε στήσει ο Νίκος Κοντός ο λεγόμενος ψευτογιατρός για να ψαρεύει τα θύματά του, σύμφωνα με αποκάλυψη του Star. Η καλοστημένη απάτη φέρεται να είχε ως ορμητήριο ακόμα και το Νοσοκομείο ‘Αγιος Σαββας, όπου καθημερινά δεκάδες ασθενείς που αναζητούν μια ελπίδα, το επισκέπτονται για να κάνουν τις θεραπείες τους.

Θύμα ψευτογιατρού: «Ήθελε να του πηγαίνω πελάτες»

Μια ξανθιά γυναίκα που «ψάρευε» τα θυύματα, ένας νεαρός με το όνομα «Θοδωρής» που είχε το ρόλο του οδηγού, δύο γιατροί κι ένας κράχτης που έμπαινε στα ΜΜΜ αποτελούσαν το κύκλωμα του ψευτογιατρού, όπως αποκαλύπτει το Star. Οι συνεργοί του ανθρώπου με τα χίλια πρόσωπα, μετά από εντολές του, είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας το οποίο ήταν γι αυτούς «δεξαμένη» θυμάτων, καθώς καθημερινά το επισκέπτονται άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες που αναζητούν μία ελπίδα. 

Οι άνθρωποι του κινούνταν στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο και είχαν τα αυτιά και τα μάτια τους ανοιχτά καθώς ο αρχηγός τους, Νίκος Κοντός δεν θα μπορούσε απο μόνος του να έχει πρόσβαση στις λίστες των ασθενών. Εκτός αν είχε συνεργό και μέσα στο νοσοκομείο.

Ψευτογιατρός: Εξαπάτησε και 35χρονη καρκινοπαθή που έφυγε από τη ζωή

Η ξανθιά γυναίκα ήταν αυτή που «ψάρευε» τα θύματα και διοργάνωνε πάρτι μέχρι και στο σπίτι της για να φέρει σε επαφή τους ασθενείς με τον Κοντό.Ο οδηγός με το όνομα Θοδωρής ήταν αυτός, που μόλις τα θύματα τσιμπούσαν τα μετέφερε στο Κορωπί για να συναντήσουν τον σπουδαίο επιστήμονα σε περίπτωση που δεν είχαν δικό τους μέσο, Η αποκαλυπτική μαρτυρία στο Star και την Τασούλα Παπανικολαου «προδίδει» τη δράση του.

Ο «κράχτης» το έπαιζε θεραπευμένος ασθενής του ψευτογιατρού και διαφήμιζε τις ικανότητές του. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που αναζητούσε θύματα, ακόμα και σε σωματεία με ευάλωτες ομάδες ασθενών.

«Βροχή» τα τηλέφωνα για τον ψευτογιατρό: 35 νέες καταγγελίες

Αλλά και δυο γιατροί απο τη Λαμία και τον Βόλο αναμένεται σε λίγες μέρες να δωσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη .

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top