Θύμα ψευτογιατρού: «Ήθελε να του πηγαίνω πελάτες»

Άνθρωπος που τον γνώρισε μιλά στο Star για όσα του έλεγε

Δεκάδες είναι τα θύματα του 47χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος υποσχόταν πλήρη ίαση ακόμα και από τον καρκίνο με μαντζούνια και βότανα. 

Ψευτογιατρός: Εξαπάτησε και 35χρονη καρκινοπαθή που έφυγε από τη ζωή

Ένα από αυτά μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξιστορώντας την εμπειρία του από τη συνάντησή του με τον γιατρό μαϊμού. 

Όπως είπε, πριν από ενάμιση χρόνο πήγαινε με το τρόλεϊ στο νοσοκομείο για να κάνει μια αξονική, καθότι είναι καρκινοπαθής. Μέσα στο τρόλεϊ τον κοιτούσε επίμονα ένα άτομο, το οποίο τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι άρρωστος. 

Ξεκίνησαν οι συμπληρωματικές καταθέσεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού»

Αφού έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, του είπε πως θα το ξεπεράσει και πως ο καρκίνος δεν υπάρχει και είναι θέμα ψυχολογικό. 

Όταν κατέβηκε από το τρόλεϊ, κατέβηκε κι εκείνο και του ζήτησε να πάνε να πιούνε έναν καφέ. Εκεί λοιπόν άρχισε να του μιλά για τον 47χρονο γιατρό και τη θεραπεία που υπόσχεται θαύματα. 

«Βροχή» τα τηλέφωνα για τον ψευτογιατρό: 35 νέες καταγγελίες

Συναντήθηκε μάλιστα μαζί του, την ώρα που έδινε σε έναν άλλον καρκινοπαθή βότανα και ειδική δίαιτα για να θεραπεύσει κι εκείνον από την ασθένειά του. Μάλιστα εκείνος του είπε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και τον προέτρεψε να κάνει τη θεραπεία. 

Ο μεσάζων, που τον είχε πλησιάσει αρχικά του πρότεινε να κάνει μια εξέταση με καλώδια, που δήθεν σκοτώνει τα μικρόβια. Όταν δε έμαθε πως ο μάρτυρας ήταν μέλος ομάδων με ασθενείς ευπαθών ομάδων, μυρίστηκαν… πελάτες και τον πίεζαν να τους πάει ασθενείς που γνώριζε, ώστε να τους θεραπεύσει. 

Ψευτογιατρός: «Ζητώ συγγνώμη- Προσπάθησα να βοηθήσω»

Όλα αυτά βέβαια άρχισαν να τον βάζουν σε υποψίες. Όταν δε του είπαν πως θα γνωρίσει μύστες και πως ο 47χρονος είναι άνθρωπος της εκκλησίας μετέφερε τις υποψίες του στον διοικητή του νοσοκομείου, που έκανε τις θεραπείες του. 

Πήγε επίσης στην αστυνομία και τώρα είναι ένας από τους βασικότερους μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του ψευτογιατρού. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top