Ψευτογιατρός: Εξαπάτησε και 35χρονη καρκινοπαθή που έφυγε από τη ζωή

Της απέσπασε 60.000 ευρώ για ενέσεις από το… Βατικανό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις απάτες του ψευτογιατρού, την ώρα που αυξάνονται οι καταγγελίες από θύματα που πίστεψαν τις ελπίδες που τους πούλησε. 

Ξεκίνησαν οι συμπληρωματικές καταθέσεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ο 47χρονος εξαπάτησε και μία 35χρονη καρκινοπαθή, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εργαζόταν ως νηπιαγωγός και είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο στήθος. 

«Βροχή» τα τηλέφωνα για τον ψευτογιατρό: 35 νέες καταγγελίες

Όπως είπε ο δικηγόρος, ο ψευτογιατρός την έπεισε να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας της και υποστήριξε πως ευθύνεται για τον θάνατο της γυναίκας. 

Ψευτογιατρός: «Ζητώ συγγνώμη- Προσπάθησα να βοηθήσω»

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του κ. Σούρλα, ο 47χρονος «Νίκος Κοντός» αντί της θεραπείας της, έκανε στην 35χρονη έξι ενέσεις, οι οποίες, όπως της είχε πει τις έφερνε κατευθείαν από το Βατικανό. Του έδωσε μάλιστα 60.000 ευρώ για να τις αγοράσει. 

Ως εμπειρικός βοτανολόγος παρουσιάστηκε στον ανακριτή o γιατρός «μαϊμού»

Ο κ. Σούρλας έχει στη διάθεσή του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της, ενώ σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει από άλλα θύματα του ψευτογιατρού, μπορεί κανείς να πει ότι είχε συνεργούς που του… «έσπρωχναν» τα υποψήφια θύματά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top