Γ. Τοπαλούδης: «Δε θα είχα πρόβλημα αν η Ελένη είχε σχέση με τον Αλβανό»

Ο κατηγορούμενος ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγνώμη από τον πατέρα της

Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά την περιπέτεια της υγείας του Ροδίτη κατηγορούμενου, ο οποίος έχει νοσήσει με πνευμονία. Ανησυχία προκάλεσε δε, η συμπτωματολογία που εμφάνισε καθώς παρέπεμπε στη νόσο Covid-19. Το πρώτο τεστ για κορωνοϊό βγήκε αρνητικό, θα γίνει όμως και δεύτερο. Η δίκη είναι πιθανό να συνεχιστεί την Τρίτη. 

Δίκη Τοπαλούδη: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Ελένης- Όσα είπε ο Ροδίτης

Την ίδια ώρα, ο απολογισμός των προηγούμενων ημερών με τις απολογίες του Ροδίτη και του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενων προκαλεί ανατριχίλα για το έγκλημα στη Ρόδο. Οι δύο τους εξακολουθούν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Δίκη Τοπαλούδη: «Ζητώ συγγνώμη... Έχω τύψεις που δεν την προστάτευα»

Ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής κατά την απολογία του ξέσπασε σε κλάματα και είπε ότι «ζητάω από τον πατέρα της μια μεγάλη συγνώμη.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Ροδίτης κατηγορούμενος

O πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης σχολίασε σχετικά: «Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως είδε από την Ελένη, τι παιδί και τι χαρακτήρας ήταν από τις λίγες μέρες που τη γνώρισε; Ίσως αναγνωρίζει ότι θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο;Μακάρι… ποιος γονιός δε θα ευχόταν να δημιουργείτο μια φιλική σχέση ή ερωτική ή και κάτι πιο σοβαρό ενδεχομένως… κι ένας γάμος. Εμείς ως οικογένεια δεν είμαστε ρατσιστές και το έχουμε αποδείξει. Ποιος γονιός δε θέλει να έχει το παιδί του και αύριο μεθαύριο τα εγγόνια του».

Δίκη Τοπαλούδη: «Εξοργίστηκε και άρχισε να τη χτυπά και να την κλωτσάει»

«Δυστυχώς, κάποιοι δεν σκέφτονταν να κάνουν σχέδια για σχέσεις. Σκέφτονταν κάποια αλλά πράγματα, τα οποία είχαν στο βάθος του μυαλού τους και έβγαλαν στο σώμα της κόρης μας» κατέληξε ο κ.Γιάννης Τοπαλούδης. 

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top