Δίκη Τοπαλούδη: «Ζητώ συγγνώμη... Έχω τύψεις που δεν την προστάτευα»

Με την απολογία του Ροδίτη συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η δίκη για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από δύο νεαρούς στη Ρόδο. Με την απολογία του 23χρονου κατηγορούμενου συνεχίζεται σήμερα η δίκη, ενώ χθες Τρίτη, ο Έλληνας κατηγορούμενος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το μοιραίο βράδυ, ενώ αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο έγκλημα.

Δίκη Τοπαλούδη: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Ελένης- Όσα είπε ο Ροδίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπόρτερ του Star Κωνσταντίνου Γεώργιζα, σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Ροδίτης συνεχίζει την κατάθεσή του και φέρεται να ζήτησε συγνώμη για τον θάνατό της. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά «Έχω τύψεις που δεν την προστάτευα» και φυσικά για ακόμη μια φορά έριξε όλο το βάρος της ευθύνης για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στον Αλβανό κατηγορούμενο.

Δίκη Τοπαλούδη: Σοκάρει η περιγραφή των βασανιστηρίων του Ροδίτη

Σήμερα, δέχεται τις πιεστικές ερωτήσεις της Εισαγγελέως από την έδρα και έχει κληθεί ξανά και ξανά να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων, καθώς φαίνεται ότι πέφτει διαρκώς σε αντιφάσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Δίκη Τοπαλούδη: «Καταλήγω ότι είναι μικρότερη η ευθύνη του Ροδίτη»

Τέλος, προκύπτει άλλο ένα ζήτημα το οποίο αναδεικνύει η πολιτική αγωγή: ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στο πίσω μέρος του βαν που μετέφεραν την Ελένη Τοπαλούδη, σε σημείο που θα έπρεπε να μην φαίνεται, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό τους ότι η Ελένη ήξερε ότι πηγαίνει στο σπίτι και με τους δύο κατηγορούμενους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top