Δίκη Τοπαλούδη: Σοκάρει η περιγραφή των βασανιστηρίων του Ροδίτη

Αποκλειστικό Star: Αντιφάσεις στην κατάθεση του Έλληνα κατηγορούμενου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη η οποία συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Το μεσημέρι της Τρίτης, κατέθεσαν η αδελφή του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής και στη συνέχεια ακολούθησαν οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων. 

Δίκη Τοπαλούδη: «Καταλήγω ότι είναι μικρότερη η ευθύνη του Ροδίτη»

Ωστόσο, η απολογία του Έλληνα κατηγορούμενου θα συνεχιστεί αύριο, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star σήμερα έπεσε σε μια σειρά αντιφάσεων στην κατάθεσή του σχετικά με το μοιραίο βράδυ, ενώ οι περιγραφή του για τη νύχτα της δολοφονίας προκάλουν ανατριχίλα. 

Οι αντιφάσεις του Ροδίτη κατηγορούμενου

Προβληματισμό προκαλούν οι αντιφάσεις του Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση Τοπαλούδη και είναι οι ακόλουθες;
-    Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος την είχε μεταφέρει στο μπάνιο. 

-    Δεύτερη διαφορά στο πώς την πέταξαν στον γκρεμό. Στην κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των δυο, ο Ροδίτης είχε ισχυριστεί ότι ο φίλος του ήταν εκείνος που την πέταξε κατευθείαν μέσα και μάλιστα την έσπρωξε με το πόδι του στο γκρεμό. Σήμερα, ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε 100 μέτρα.

Δίκη Τοπαλούδη: Εν αναμονή της απόφασης για τη δολοφονία της Ελένης

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι σήμερα δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν νιώθει τύψεις, γιατί όπως ισχυρίστηκε δεν έκανε κάτι. 

Τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη θα αρνηθεί στην αυριανή του απολογία και ο δεύτερος κατηγορούμενος, επαναλαμβάνοντας ότι ο Έλληνας ήταν εκείνος που την σκότωσε και την πέταξε στον γκρεμό.

Αυτό, βέβαια, που προκαλεί εντύπωση ειναι το γεγονός ότι τόσους μήνες μετά και οι δυο συνεχίζουν να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Ανατριχίλα προκάλεσε η περιγραφή των βασανιστηρίων

Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ακούγοντας τα φριχτά βασανιστήρια που έκαναν στην κόρη του οι κατηγορούμενοι, ενώ όταν ο Ροδίτης κατηγορούμενος είπε τα τελευταία λόγια της Ελένης στο δικαστήριο, ο πατέρας της λύγισε.

Δίκη Τοπαλούδη: «Τον έκαναν ό,τι ήθελαν οι παρέες του»

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος επέμεινε να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του στο αποτρόπαιο έγκλημα, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα.

«Το έπαιζε λίγο δύσκολη, άλλα ήθελε να γίνουν όλα αυτά. Ήθελε να κάνουμε σεξ και οι τρεις μαζί. Επειδή είπε στον Αλέξανδρο “Ο Μανώλης είναι πιο άντρας πιο εσένα”, άρχισε να τη χτυπάει με το σίδερο στο κεφάλι. Του έλεγα σταμάτα, μην το κάνεις αυτό... Έπιασε το μαχαίρι και την κάρφωνε στο λαρύγγι και της έλεγε είσαι σκληρόπετση. Μετά την πέταξε μέσα στην μπανιέρα. Την έκανε κρύο μπάνιο, αφού της έβγαλε ότι ρούχα φόραγε. Την κοπανούσε στο νιπτήρα και της έλεγε θα σου σπάσω το σβέρκο», είπε ο Ροδίτης κατηγορούμενος κατά την απολογία του.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κλείστηκε σε ένα δωμάτιο και έκλαιγε. Νωρίτερα η αδελφή του Αλβανού κατηγορούμενου είχε ισχυριστεί τα ακριβώς αντίθετα, δηλαδή ότι ο αδελφός της ήταν εκείνος που δεν χτύπησε την Ελένη.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κατά λάθος πέταξαν την Ελένη στα βράχια.

«Μου είπε να πάμε να τη πετάξουμε. Εγώ του είπα να πάμε στο νοσοκομείο. Έγινε κάποιο σφάλμα και πήγαμε στα βράχια... Εκείνος την έπιασε και την κατέβασε κάτω. Τη σήκωσε, την κοπάνησε στα βράχια, την κουβάλησε μέχρι κάτω. Την έσυρε. Δεν τον βοήθησα καθόλου», ανέφερε ο Ροδίτης, μεταφέροντας όλο το βάρος του εγκλήματος στον Αλβανό κατηγορούμενο.

Μάλιστα, σε αντίστοιχη ερώτηση, ο Έλληνας κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το πώς μετέφερε την Ελένη στα βράχια ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος και ότι ο ίδιος έμαθε τι συνέβη όταν ανέβηκε από το σημείο που την έσυρε, ενώ ανέφερε ότι τον βοήθησε στο καθάρισμα του σπιτιού, γιατί δεν ήθελε να το δουν έτσι οι γονείς του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top