Δίκη Τοπαλούδη: «Καταλήγω ότι είναι μικρότερη η ευθύνη του Ροδίτη»

Ο Έλληνας κατηγορούμενος επιμένει ότι δε συμμετείχε στη δολοφονία

Κορυφώνεται η ένταση στη δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη. Σήμερα κατέθεσε η αδελφή του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής και στη συνέχεια ακολούθησαν οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων. Ενδιαφέροντα είναι τα όσα δήλωσαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι κ.κ. Αμπράζης και Κούγιας, δικηγόροι του Ροδίτη και της οικογένειας Τοπαλούδη αντίστοιχα. 

Δίκη Τοπαλούδη: Εν αναμονή της απόφασης για τη δολοφονία της Ελένης

 

Εν τω μεταξύ, στην ίδια γραμμή επιμένει ο Ροδίτης κατηγορούμενος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ροδίτης υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, με τον συγκατηγορούμενό του και την Ελένη. Ωστόσο, έριξε όλες τις ευθύνες στον κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής, λέγοντας ότι ο ίδιος δε συμμετείχε στη δολοφονία. 

Οι πρώτες πληροφορίες από τη σημερινή απολογία του Ροδίτη

Δικηγόρος Ροδίτη: «Καταλήγω ότι είναι μικρότερη η συμμετοχή του Ροδίτη»

Ο Μιχάλης Αμπράζης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο ως συνήγορος του Ροδίτη, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρθηκε στην υπόθεση και στην κατάθεση της αδελφής του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής. 

Όπως είπε: «είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Η εξέτασή της (αδελφής κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής) ήταν μαραθώνια. Σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια προσπαθούσα να βρω τις απαντήσεις, από όσα απαντήθηκαν αλλά και να βρω την αλήθεια μέσα από τη σιωπή».

«Καταλήγω ότι είναι μικρότερη η συμμετοχή και η ευθύνη του Ροδίτη» σημείωσε. 

Ο κ.Αμπράζης ανέφερε ότι ήταν πολύ δύσκολη έως ανύπαρκτη η συνεργασία με τον Ροδίτη κατηγορούμενο, μέχρι πριν από κάποιες μέρες που του τηλεφώνησε. Από τότε, τον φωνάζει με το μικρό του όνομα και του έχει ζητήσει να μην κάνει φασαρία μέσα στη δικαστική αίθουσα, κάτι που έχει τηρήσει ο Ροδίτης κατηγορούμενος. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες φορές, ο Ροδίτης είχε επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη δίκη. 

Δίκη Τοπαλούδη: Ξυπόλητος ο Ροδίτης -«Είναι άκυρη» φώναζε για τη γιαγιά του

Όσον αφορά στην κράτηση του πατέρα του Ροδίτη, επιβεβαίωσε ότι κρατήθηκε προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι αληθινά όσα κατέθεσε, ωστόσο το πρωί παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. 

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Κούγιας: Ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής μεγάλωσε σε πολύ καλό περιβάλλον 

Ευχάριστη έκπληξη χαρακτήρισε την παρουσία της αδελφής του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής, ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε, η αδελφή του είναι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και κατά την εκτίμησή του ο κατηγορούμενος παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε ένα πλούσιο περιβάλλον, με όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σ΄ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. 

«Απέκλεισε από όλη την υγιή κοινωνία της Ρόδου, να διαλέξει ως μοναδικό του φίλο τον Ροδίτη. Όπως είπε η αδελφή του, τον θαύμαζε γιατί ήταν επικίνδυνος και κακός» είπε ο κ.Κούγιας και πρόσθεσε ότι «ο ψυχίατρος υποστηρίζει ότι ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος είχε κόμπλεξ με την εμφάνισή του και αυτό του δημιούργησε μια ψυχική διαταραχή, οδηγώντάς τον σε αντικοινωνικές συμπεριφορές». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top