Δίκη Τοπαλούδη: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Ελένης- Όσα είπε ο Ροδίτης

Λύγισε ο πατέρας της- Τι φώναξε στους δύο κατηγορούμενους

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, με τις απολογίες να εστιάζουν πλέον στο μοιραίο βράδυ. 

Xθες, κατά την έξοδο των κατηγορουμένων από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο κ.Γιάννης Τοπαλούδης στεκόταν στην άκρη, κοιτώντας τους στα μάτια. «Μια συγνώμη» είπε απευθυνόμενος στους δύο κατηγορούμενους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας δεν έχει ακούσει ούτε ότι μετάνιωσαν οι δύο φερόμενοι δράστες και κατηγορούμενοι, για το γεγονός ότι στέρησαν τη ζωή ενός νέου κοριτσιού, της μονάκριβης κόρης του. 

Δίκη Τοπαλούδη: Σοκάρει η περιγραφή των βασανιστηρίων του Ροδίτη

«Δώρο άδωρο η συγνώμη» σχολίασε ο ίδιος μετά από λίγο. 

Χθες, κατά την απολογία του ο Ροδίτης κατηγορούμενος έπεσε σε αντιφάσεις σύμφωνα με το αποκλειστικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του ότι δε νιώθει τύψεις γιατί δεν έκανε κάτι ο ίδιος, ρίχνοντας πάλι την ευθύνη στον συγκατηγορούμενό του αλβανικής καταγωγής. Οι περιγραφές κατά την απολογία ήταν ανατριχιαστικές. 

Δίκη Τοπαλούδη: «Καταλήγω ότι είναι μικρότερη η ευθύνη του Ροδίτη» 

Τα τελευταία λόγια της Ελένης

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος ανέφερε ότι η Ελένη είπε την τελευταία της κουβέντα όταν οι δύο μπήκαν στην κλούβα. «Θα δείτε αν τα μάθει ο πατέρας μου» είπε στους δύο κατηγορούμενος. Είναι τα τελευταία λόγια του κοριτσιού που λύγισαν τον Γιάννη Τοπαλούδη. «Είναι δυνατόν να ξεχάσει ποτέ ένας πατέρας αυτά τα λόγια σε όλη του τη ζωή» είπε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top