Υπόθεση Τοπαλούδη: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Εμφάνισε πυρετό και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας.

Αρνητικός στον κορωνοϊό είναι τελικά ο Ροδίτης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος μεταφέρθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στο Θριάσιο καθώς εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, όμοια με αυτά του κορωνοϊού.

Δίκη Τοπαλούδη: «Εξοργίστηκε και άρχισε να τη χτυπά και να την κλωτσάει»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εμφάνισε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς στην Ελευσίνα. Μέχρι σήμερα, ο κατηγορούμενος κρατείται σε ψυχιατρική κλινική των φυλακών, όπου δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο ύποπτο κρούσμα.

Δίκη Τοπαλούδη: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Ελένης- Όσα είπε ο Ροδίτης

Ο κατηγορούμενος παρουσίασε τρέμουλο και κρυάδες κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στη δίκη για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο με την εισαγγελέα να τον συμβουλεύει να φορέσει το μπουφάν του.

Έπεσε σε αντιφάσεις στην απολογία του

Κατά την απολογία του την Τετάρτη ο Ροδίτης κατηγορούμενος έπεσε σε αντιφάσεις σύμφωνα με το αποκλειστικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του ότι δε νιώθει τύψεις γιατί δεν έκανε κάτι ο ίδιος, ρίχνοντας πάλι την ευθύνη στον συγκατηγορούμενό του αλβανικής καταγωγής.

Δίκη Τοπαλούδη: «Ζητώ συγγνώμη... Έχω τύψεις που δεν την προστάτευα»

Όπως ανέφερε ο Ροδίτης κατηγορούμενος, η Ελένη είπε την τελευταία της κουβέντα όταν οι δύο μπήκαν στην κλούβα. «Θα δείτε αν τα μάθει ο πατέρας μου» είπε στους δύο κατηγορούμενος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top