Δίκη Τοπαλούδη: «Εξοργίστηκε και άρχισε να τη χτυπά και να την κλωτσάει»

Όλα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο Αλβανός κατηγορούμενος

«Μπαλάκι» έχουν γίνει οι ευθύνες για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι εξακολουθούν να ρίχνουν ο ένας στον άλλον το βάρος της αποτρόπαιας πράξης τους. Μάλιστα, σε κλάματα ξέσπασε ζητώντας συγγνώμη ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος ξεκίνησε την απολογία του το απόγευμα της Τετάρτης. 

Δίκη Τοπαλούδη: «Ζητώ συγγνώμη... Έχω τύψεις που δεν την προστάτευα»

Και οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν συγγνώμη για την Ελένη Τοπαλούδη. Είπαν την ίδια ιστορία με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Η κοπέλα ξεψύχησε στα χέρια τους και ο ένας εμφανίζει τον άλλο σαν το τέρας που τη σκότωσε.

«Δεν τη σκότωσα εγώ κυρία πρόεδρε, τη βοήθησα. Όταν την έκανα μπάνιο μου είπε “πήγαινε με στο νοσοκομείο”... Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Δεν έχω τη δύναμη να κοιτάξω αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε στη απολογία του ο Αλβανός κατηγορούμενος, ενώ και οι δύο υποστήριξαν ότι ο ένας φοβόταν τον άλλον.

Δίκη Τοπαλούδη: Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Ελένης- Όσα είπε ο Ροδίτης

«Συγνώμη για την Ελένη, έχω τύψεις που δεν την προστάτευσα. Ο Αλέξανδρος ήξερε πολεμικές τέχνες και είχε κύπελλα και τον φοβόμουν», είπε ο Ροδίτης κατηγορούμενος.

Οι δυο κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν τον ίδιο λόγο για να δικαιολογήσουν το ανατριχιαστικό έγκλημα, ότι δηλαδή η Ελένη έθιξε τον ανδρισμό του ενός ή του άλλου. Ο Αλβανός κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν η κοπέλα έκανε έρωτα με τον Ροδίτη:

«Κοίταξε μια στιγμή τα νύχια της η Ελένη και του είπε άντε τελείωνε. Αυτός εξοργίστηκε και άρχισε να την χαστουκίζει, να τη χτυπάει, να την κλοτσάει. Εγώ καθόμουν σαν... Μετά έφυγε και γύρισε με ένα μαχαίρι, άρχισε να την μαχαιρώνει και μετά το πέταξε κάτω με δύναμη. Στη συνέχεια έπιασε το σίδερο από δίπλα και άρχισε να την χτυπάει. Τον έσπρωξα και μου είπε να κάτσω στη γωνία. Φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Δίκη Τοπαλούδη: Σοκάρει η περιγραφή των βασανιστηρίων του Ροδίτη

Ένας την πέταξε στον γκρεμό και οι δυο σφουγγάρισαν τα αίματα

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν μπήκαν στο αμάξι με την Ελένη ζωντανή πίστεψε ότι πάνε στο νοσοκομείο.

«Όταν είδα ότι μπήκε σε έναν χωματόδρομο κατάλαβα ότι δεν πάει στο νοσοκομείο. Βγήκε έξω. Μου είπε ‘Εγώ θα την τελειώσω. Αυτή θα με κλείσει φυλακή”. Την πήρε στον ώμο του και γύρισε μετά από δέκα λεπτά και μου είπε εντάξει Αλβανέ τελείωσε, μπες μέσα. Γυρίσαμε στο σπίτι και μου είπε «Αλβανέ μάζεψε ότι έχει αίματα και στοιχεία», ισχυρίστηκε ο Αλβανός κατηγορούμενος

Σκούπισαν και σφουγγάρισαν τα πάντα μαζί, όπως είπε ο κατηγορούμενος. Ξεφορτώθηκαν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία, στοιχείο με το οποίο συμφωνούν και οι δυο απολογίες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top