Αγία Παρασκευή: Ένταση στην Αγίου Ιωάννου - Επί ποδός η αστυνομία

Αντιδράσεις μετά το κλείσιμο της πλατείας

Περίπου 200 άτομα συγκενρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, η οποία, με απόφαση της κυβέρνησης, θα παραμένει κλειστή κάθε βράδυ από τις 21:00 το βράδυ έως και τις 06:00 το πρωί.

Χαρδαλιάς: Κλείνει η Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή μετά τα επεισόδια

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έχει μεταβεί από νωρίς ισχυρή αστυνομική δύναμη, για να αποφευχθούν εικόνες όπως αυτές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Οι αστυνομικοί με ντουντούκα ενημερώνουν τους πολίτες τις ώρες που θα είναι κλειστή η πλατεία και ζητούν να αποχωρήσουν για λόγους δημόσιας υγείας, για την αποφυγή διασποράς της νόσου του κορωνοϊού.

Αγία Παρασκευή: Επεισόδια με 300 νεαρούς που έκαναν υπαίθριο «πάρτι»

Οι συγκεντρωμένοι, φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών, που τους ζητούν να απομακρυνθούν από το σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής των 100 συγκεντρωμένων είναι Δημοτική Συμβουλος της περιοχής και επικεφαλής της παράταξης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή επικράτησε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών. Περίπου 300 νεαροί βρίσκονταν στην πλατεία, πίνοντας μπύρες, στήνοντας το δικό τους πάρτι. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και προκλήθηκε ένταση, καθώς παρευρισκομένοι άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια μπύρας προς το μέρος τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top