Κορωνοϊός: Με ντουντούκες στη Θεσσαλονίκη λένε στον κόσμο να μείνει σπίτι

Περιπολίες της αστυνομίας στη νέα παραλία

Αρκετοί ήταν οι Θεσσαλονικείς που αψήφησαν τις εντολές να μείνουν στο σπίτι για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό και βγήκαν για βόλτα στη νέα παραλία της πόλης. 

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο πολύτεκνος, ψάλτης που μας ενημερώνει για τον κορωνοϊό

Χθες μάλιστα κάποιοι εκνευρίστηκαν από τις συστάσεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα και σήμερα αστυνομικοί ν βρίσκονται στην παραλία και να κάνουν έκκληση στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις. 

Μάλιστα χρησιμοποιούν ντουντούκες προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή αλλά και για να ακουστεί το κάλεσμά τους.   

Κορωνοϊός: Μπορεί να επιβιώσει για ώρες στον αέρα

Σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για θλιβερό φαινόμενο, αναφερόμενο στην παρουσία πολλών Θεσσαλονικέων στην παραλία τις προηγούμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να μην συνωστίζονται στην παραλία και να παραμείνουν στα σπίτια τους. 

Κορωνοϊός: Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος τρόπος να πλύνουμε τα χέρια μας;

Όπως είπε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Μαυρόπουλο, θα υπάρχουν μικτές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας με της ομάδες ΔΙΑΣ προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να παραμένουν στα σπίτια τους και να μην συνωστίζονται στην παραλία. 

Σε ισχύ τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Για ανευθυνότητα έκανε λόγο και ο δήμαρχος Θερμαϊκού με αφορμή την παρέμβαση της αστυνομίας σε κατοίκους στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό, αλλά επέλεξαν να βγουν στον παραλιακό πεζόδρομο της Περαίας.   

Αστυνομικοί βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην παραλία της ανατολικής ακτής του Θερμαϊκού σε μια προσπάθεια να προτρέψουν όσους έκαναν περίπατο να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να τηρήσουν τα μέτρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ορισμένοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους.   
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top