Δολοφονία ναυτικού σε καταψύκτη: «Είμαι αθώα και θέλουμε να το αποδείξουμε»

Αναβλήθηκε η δίκη για το φρικτό έγκλημα

Αθώα δηλώνει η συγκατηγορούμενη της γυναίκας που έχει δικαστεί ισόβια για τη δολοφονία του άνδρα της, το πτώμα του οποίου είχε κρύψει για ένα χρόνο μέσα σε καταψύκτη. Η δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό πήρε σήμερα αναβολή.

Δολοφονία ναυτικού σε καταψύκτη: «Αυτά είναι ανδρικές δουλειές»

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνει η δίκη, γιατί ζω ένα πάρα πολύ μεγάλο εφιάλτη πέντε χρόνια και αυτόν τον εφιάλτη να τελειώσει πλέον», δήλωσε η 30χρονη κατηγορούμενη.

Δολοφονία ναυτικού σε καταψύκτη: Ελεύθερη με αναστολή η 23χρονη

Με δάκρυα στα μάτια στέκεται απέναντι από την κάμερα η κοπέλα από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι βοήθησε την 50χρονη συμπατριώτισσα της, μαζί με δυο ακόμη άτομα, να σκοτώσει τον άνδρα της και να τον βάλει στον καταψύκτη.

 

Το δικαστήριο πρωτόδικα είχε καταδικάσει την 30χρονη, σε 18 χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίσθηκε με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν Ιανουάριος του 2015, όταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η πρώην σύζυγος του άτυχου ναυτικού, τον κάλεσε στο σπίτι της στην Καλλιθέα για να δει το παιδί τους.

Νεκρός σε καταψύκτη: «Η μάνα έβαζε το παιδί να δημιουργεί πρόβληματα»

Εκεί τον δολοφόνησε ένας 29χρονος Ρουμάνος, έναντι 15.000 ευρώ. Τον έδεσαν χειροπόδαρα και ένας άλλος συμπατριώτης της αγόρασε έναν καταψύκτη και τον τοποθέτησαν μέσα σε αυτόν.

Δολοφονία ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη: «Mου κόπηκαν τα πόδια»

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά, ενώ η δίκη πήρε αναβολή λόγω προβλήματος υγείας της βασικής κατηγορουμένης, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το δικαστήριο ορίστηκε να γίνει στις 19 Ιουνίου του 2020. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
    

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top