Νεκρός σε καταψύκτη: «Η μάνα έβαζε το παιδί να δημιουργεί πρόβληματα»

Μάρτυρας αποκάλυψε το σχέδιο της γυναίκας «αράχνη»

το σπίτι όπου βρέθηκε ο νεκρός

Αθώα δήλωσε για μια ακόμα φορά η φίλη της πρώην συζύγου του ναυτικού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε έναν καταψύκτη στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα. Η 27χρονη σήμερα κοπέλα κατηγορείται για τη δολοφονία του ναυτικού μαζί με την πρώην σύζυγό του. 

Στο δικαστήριο κατέθεσε σήμερα η μητέρα της, η οποία ισχυρίστηκε πως η κόρη της δεν είχε καμία ανάμειξη στη στυγερή δολοφονία και πως την ημέρα που έγινε το κακό, εκείνη εργαζόταν σε ένα μίνι μάρκετ από τις επτά το πρωί έως τις εννέα το βράδυ. 

Ζωντάνεψαν οι φρικιαστικές στιγμές της άγριας δολοφονίας του ναυτικού που βρέθηκε στην κατάψυξη

Όπως είπε, η μοναδική εμπλοκή που είχε η κόρη της στην υπόθεση ήταν ότι είχε συστήσει στην πρώην σύζυγο του θύματος, και βασική κατηγορούμενη, έναν γνωστό της για να εκφοβίσει τον ναυτικό. 

Μόνο στο Star: Τι λέει μέσα από τη φυλακή η κατηγορούμενη για το φόνο του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα

Ήταν ένας Ρουμάνος, με τον οποίο φλέρταρε για λίγο, αλλά δεν τον γνώριζε καλά και πως το μόνο που της είπε η κατηγορούμενη είναι πως τον θέλει για να φοβίσει τον πρώην σύζυγό της. 

Ισόβια στην 50χρονη που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και τον έβαλε σε καταψύκτη

Στο δικαστήριο κατέθεσε σήμερα κι ένας παιδικός φίλος του θύματος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο καπετάνιος υπεραγαπούσε τον γιο του και δεν του χαλούσε χατίρι. 

Όσο το θύμα είχε τη γονική επιμέλεια του παιδιού, η επαφή του με τη μητέρα του ήταν καθημερινή, αλλά μόνο μέσω τηλεφώνου ή social media. 

Κατέθεσε, μάλιστα, στην έδρα κι ένα έγγραφο με διάλογο της κατηγορουμένης με τον γιο της στο Facebook, όπου η Βουλγάρα προέτρεπε το παιδί να μην πηγαίνει σχολείο και να δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του στον πατέρα του. Φέρεται να του ζητά να τον καταγγείλει ψευδώς σε οργάνωση για τα δικαιώματα του παιδιού για κακοποίηση. 

Τέλος, ο μάρτυρας επιβεβαίωσε πως ο ναυτικός και η πρώην σύζυγός του βρίσκονταν σε χρόνια δικαστική διένεξη για ένα ποσό, ύψους 225.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις, που είχε αφήσει στο παιδί ως κληρονομιά ο παππούς από την πλευρά του πατέρα. Το ποσό αυτό φέρεται να αφαίρεσε με δόλιο τρόπο και να καταχράστηκε η κατηγορούμενη. 

Η σορός του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα στις αρχές του 2016. Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως ο άτυχος άνδρας ήταν πάνω από έναν χρόνο νεκρός, όμως κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. 

Βρέθηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τον δικαστικό επιμελητή που είχε κληθεί, προκειμένου να επιδώσει ένταλμα έξωσης, καθώς ο νεκρός του χρωστούσε ενοίκια πολλών μηνών. 'Ετσι βρέθηκαν μπροστά στο απότροπαιο θέαμα, του καταψύκτη στη μέση του σαλονιού με το νεκρό άντρα στο εσωτερικό του. 

Για τη δολοφονία του κατηγορήθηκε η πρώην σύζυγός του, με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, ενώ κατά την απολογία της, ισχυρίστηκε πως το θύμα είχε κακοποιήσει το παιδί τους. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top