Ισόβια στην 50χρονη που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και τον έβαλε σε καταψύκτη

Κανένα ελαφρυντικό δεν της αναγνώρισε το δικαστήριο - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:44

Σε ισόβια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, καταδίκασε το δικαστήριο την 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Το δικαστήριο δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ καταπέλτης ήταν κατά την αγόρευσή του και ο εισαγγελέας, ο οποίος έκανε λόγο για ειδεχθές, προσχεδιασμένο έγκλημα, προσθέτοντας ότι η 50χρονη από τη Βουλγαρία ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της για να του πάρει χρήματα.

Διαβάστε επίσης: "Κόκκαλο" άφησε το δικαστήριο η σύζυγος του ναυτικού που βρέθηκε δολοφονημένος σε καταψύκτη - Τι υποστήριξε

 Κατάθεση-φωτιά από τον αδερφό του ναυτικού που βρέθηκε στον καταψύκτη: Η γυναίκα του τον ήθελε για τα λεφτά

Μόνο στο Star: Τι λέει μέσα από τη φυλακή η κατηγορούμενη για το φόνο του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα

Επίσης ένοχη κρίθηκε και η 27χρονη συμπατριώτισσά της για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και το δικαστήριο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Όσον αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε βρει τον καταψύκτη, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία. 

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top