Μόνο στο Star: Τι λέει μέσα από τη φυλακή η κατηγορούμενη για το φόνο του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα

Το στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσα από τη φυλακή η 28χρονη, η οποία κατηγορείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία του πρώην ναυτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα, δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

Όπως ισχυρίζεται η κατηγορούμενη γνώρισε την πρώην σύζυγο του θύματος το καλοκαίρι του 2014 μέσω μιας φίλης της και εκείνη της είπε ότι μπορεί να τη βοηθήσει να βρει δουλειά.

Πήγε μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στο διαμέρισμα της συγκατηγορουμένης της δύο φορές μία τον Οκτώβριο και μία τον Δεκέμβριο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα μαζί με έναν φίλο της.

Υποστηρίζει ακόμα ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η γυναίκα με τον πρώην σύζυγό της και ότι πρώτη φορά της τα εκμυστηρεύτηκε κλαίγοντας ένα πρωί που πήγαν μαζί να πιούνε καφέ.

«Μου είπε ότι είχε προβλήματα με τον άντρα της, ότι δεν της έδινε το παιδί, ότι το έβλεπε μόνο για δύο ώρες το Σαββατοκύριακο, αλλά εγώ δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να ανακατευτώ σε αυτή την προσωπική της υπόθεση», είπε η 28χρονη.

Η γυναίκα τόνισε ακόμα ότι στις 3 Ιανουαρίου 2015 που δολοφονήθηκε ο ναυτικός, εκείνη δεν ήταν καν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, ενώ απάντησε και στις κατηγορίες ότι ήταν εκείνη που κρατούσε το παιδί στο μπαλκόνι για να μην δει τη δολοφονία του πατέρα του, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα.

Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι της είχε γνωρίσει έναν φίλο της που ασχολείτο με μεταφορές – μετακομίσεις, όταν η πρώην σύζυγος του θύματος της ζήτησε έναν άνδρα για να φοβίσει το θύμα, που σύμφωνα με την ίδια συμπεριφερόταν άσχημα σε εκείνη και στο παιδί τους.

«Μου είπε ότι ο σύζυγός της έκανε κακά πράγματα στο παιδί και μου ζήτησε έναν άνθρωπο για να τον τρομάξει. Της σύστησα τον φίλο μου γιατί τη λυπήθηκα, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτε άλλο», είπε.

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι στη φυλακή. Είχα άλλα όνειρα για τη ζωή μου και όχι να είμαι στη φυλακή χωρίς να φταίω», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top