Βαλεντίν: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος του πατέρα της μικρής

Είχε συναντήσει τη βιολογική μητέρα στη Γαλλία

Βαλεντίν

Κακουργηματικού βαθμού κατηγορία απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν που δηλώθηκε εξαφανισμένη τον περασμένο Δεκέμβριο και τελικώς εντοπίστηκε την Τετάρτη στη Γαλλία.

Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν: Σήμερα θα πήγαινε και ο πατέρας της

Ο πατέρας της μικρής, καθώς και ένας ακόμη άντρας, κατηγορούνται για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος τους. Επιπλέον οι δύο αλλοδαποί είναι αντιμέτωποι και με τις πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Βαλεντίν υποστήριξε στις Αρχές ότι τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψε στη Γαλλία για να συναντήσει την βιολογική μητέρα του παιδιού, η οποία ζήτησε να πάρει κοντά της το κοριτσάκι και φέρεται να κανόνισε τις διαδικασίες ώστε να ταξιδέψει το παιδί.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο πατέρας, η Βαλεντίν ταξίδεψε με νόμιμο έγγραφο, πιθανότατα άλλου παιδιού, στις 21 Δεκεμβρίου στη Γαλλία. Το κοριτσάκι συνόδευε, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πατέρα, κάποια φίλη, φίλης του. Κατά τον πατέρα, η 7χρονη ταξίδεψε στη Λυών .

Ο προϊστάμενος της Ποινικής Δίωξης πριν απαγγελθούν κατηγορίες είδε, σύμφωνα με πληροφορίες, βιντεοκλήση του πατέρα με την μικρή, όπου το κοριτσάκι φαίνεται να δείχνει απόλυτα ευδιάθετο και ήρεμο. Σύμφωνα με τον πατέρα, όλο αυτό το διάστημα, μιλούσε κάθε μέρα με την κόρη του, αλλά από φόβο για τις νομικές συνέπειες αποφάσισε να δηλώσει εξαφάνιση.

Μαζί με τον πατέρα και τον συγκατηγορούμενο του για το ταξίδι της Βαλεντίν στη Γαλλία, συνελήφθησαν και άλλα έξι άτομα οι οποίοι μετά την δίωξη του Εισαγγελέα κατηγορούνται για παράνομη παραχώρηση διαμονής. Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 12ο Τακτικό Ανακριτή.

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν

Νέα τροπή έχει πάρει η υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία βρέθηκε την Τετάρτη στη Γαλλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα, εμφανίστηκε μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της.   

Η γυναίκα επικοινώνησε μέσω δικηγόρου με τον Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα. Όπως είπε, είναι η μητέρα της Βαλεντίν, βρίσκεται στη Γαλλία παράνομα και ότι αυτή ήταν που έστειλε το συγγενικό πρόσωπο, για να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα λεγόμενα της γυναίκας, καθώς ο πατέρας ισχυριζόταν ότι η μητέρα της Βαλεντίν είναι νεκρή! 

Σώα και ασφαλής η μικρή Βαλεντίν

Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε την Τετάρτη στη Γαλλία η Βαλεντίν που είχε εξαφανιστεί προπαραμονή Χριστουγέννων από το σπίτι της στο Παγκράτι. 

Υπόθεση Βαλεντίν: «Δεν κατηγορείται ο πατέρας για την εξαφάνισή της»

Ο πατέρας της μικρής μετά από ολονύχτια κατάθεση, φέρεται να ομολόγησε ότι έστειλε τη μικρή στη Γαλλία, ενώ σκόπευε να ταξιδέψει και ο ίδιος για εκεί.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η 7χρονη μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο. Όπως ομολόγησε ο πατέρας της Βαλεντίν ήταν αυτός που κάλεσε την εν λόγω γυναίκα να πάρει το παιδί στη Γαλλία, θέλοντας, όπως, είπε να της προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top