Δίκη Τοπαλούδη:Η άσεμνη χειρονομία του κατηγορούμενου έξω από το δικαστήριο

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης - «Κανείς γονιός να μη βρεθεί στη θέση μας»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Έλληνας κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στο δικαστήριο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Ο κατηγορούμενος κοίταξε με προκλητικό τρόπο τους δημοσιογράφους και παρόλο που φορούσε χειροπέδες, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο, προβαίνοντας σε άσεμνη χειρονομία. 

Ξέσπασε ο πατέρας της άτυχης Ελένης 

O πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε μετά το πέρας της δίκης για τη δολοφονία της κόρης του. Η ένταση του ήταν μεγάλη, καθώς βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους βιαστές του παιδιού του.

Δίκη Τοπαλούδη: Τι υποστήριξαν οι δύο κατηγορούμενοι

Όπως αναφέρει, και οι δύο γονείς ενοχλήθηκαν από τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, ότι η Ελένη είχε δώσει τη συναίνεσή της στην τραγική συνεύρεσή της με τους κατηγορούμενους.

«Εύχομαι κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί σε αυτή την τόσο φρικιαστική θέση που βρισκόμαστε εμείς τώρα. Και τι, μάλιστα, αντιμετώπισε το κοριτσάκι μας εκείνη τη βραδιά. Τι βασανιστήρια υπέστη εκείνο το βράδυ με το μαχαίρι στο λαιμό», δήλωσε ο τραγικός πατέρας.

Ξέσπασε η μάνα της Τοπαλούδη: «Θα σας πάρω την ψυχή»

«Όσο και να προετοιμαστεί κανείς ψυχολογικά, όταν βρεθείς μπροστά στους βιαστές και βασανιστές του παιδιού σου, πόσο να αντέξεις», πρόσθεσε και δικαιολόγησε το ξέσπασμα της συζύγου του μέσα στο δικαστήριο.

«Είναι μια μάνα που θέλει να ξεσπάσει. Θέλει να βγάλει τον πόνο από μέσα της», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψη Star: Ποιοι θα καταθέσουν τελικά στη δίκη Τοπαλούδη

Στο νοσοκομείο παραμένει η μητέρα της άτυχης Ελένης

Η κα Τούλα Τοπαλούδη, φορτισμένη μετά την κατάθεσή της και των όσων άκουσε κατά τη διάρκεια της δίκης, κατέρρευσε έξω από το δικαστήριο και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Δίκη Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο η μητέρα της Ελένης

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να την παρακολουθήσουν για τις επόμενες ώρες, έως ότου να ρυθμιστούν οι τιμές του σακχάρου της, που ήταν ανεβασμένες λόγω της συγκίνησης.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top