Εξαφάνιση 20χρονου: Σε κοινόβιο στη Δανία στρέφονται οι έρευνες

Η έκκληση του πατέρα για όσους γνωρίζουν κάτι

Nεα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση θρίλερ του 20χρονου Νίκου Θεoδωρίδη. Το παιδί πριν εξαφανιστεί έψαχνε πληροφορίες για δωμάτια σε πόλη της Δανίας.

Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται εκεί. Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και την Κατερίνα Ρίστα, κάνει λόγο για αρπαγή με τους επιτήδειους να κρύβονται πίσω από διαδικτυακό παιχνίδι, πολύ γνωστό στη νεολαία.

«Δεν ψάχνουμε μια πινέζα, έναν ψύλλο στα άχυρα» 

Από τις 26 Νοεμβρίου οι γονείς του Νίκου δεν έχουν κανένα σημάδι ζωής του παιδιού τους. Τους είπε ότι θα πάει στο Μιλάνο για μια εκπαίδευση αεροσυνοδών, το Μιλάνο όμως ήταν η ενδιάμεση στάση. Τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στη Δανία την ίδια ημέρα.

Η κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου στο Άλμποργκ τον δείχνει να βγαίνει από τις αφίξεις. Τα ίχνη του χάνονται. Ένα νέο στοιχείο όμως, αποκαλύπτει ότι ο Νίκος έψαχνε δωμάτια στη πόλη Ρίμπε της Δανίας. Εκεί βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης,που έχει προσλάβει η οικογένεια του αεροσυνοδού.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 19χρονου Νίκου Θεοδωρίδη

«Έχουμε ελέγξει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχουν γίνει έρευνες στο λιμάνι του Άλμποργκ, έχει "χτενιστεί" η περιοχή» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ο Νίκος πριν εξαφανιστεί κλεινόταν για ώρες στο δωμάτιο του και έπαιζε ένα πολύ γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Ο πατέρας μιλώντας στο STAR, δεν αποκλείει κάποιοι, υποδυόμενοι τους παίχτες να έστησαν παγίδα στο παιδί.

«Έχουμε καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων για αρπαγή. Ο υπολογιστή του θα δώσει στοιχεία και πληροφορίες. Είναι στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάμπης Τσιανάκας.

Η άρση απορρήτου είναι αυτή που θα αποκαλύψει τις τελευταίες κινήσεις του παιδιού. «Θα ανοίξει το κινητό τηλέφωνό του να δούμε με τις κλήσεις που έχει κάνει και που έχει δεχθεί, θα ανοίξει ο λογαριασμός της τράπεζας να δούμε που έχει κινήσει την τραπεζική του κάρτα» δήλωσε ο Γεράσιμος Κουρούκλης, Διοικητής Υπηρεσίας Silver Alert.

Ο πατέρας του παιδιού κάνει έκκληση, οποιοσδήποτε ξέρει ή έχει δει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top