Θρίλερ με την εξαφάνιση του 19χρονου Νίκου Θεοδωρίδη

Η τελευταία του φωτογραφία

Ώρες αγωνίας ζουν από τις 26 Νοεμβρίου οι γονείς του 19χρονου Νίκου Θεοδωρίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε και από τότε δεν έχουν κανένα νέο του. 

Ο νεαρός ταξίδεψε για Μιλάνο και από εκεί φέρεται να μετέβη στη Δανία. Για την αναζήτησή του έχει εκδοθεί Silver Alert, αλλά και σήμα από τη Europol. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος εργαζόταν ως εποχιακός υπάλληλος σε ισπανική αεροπορική εταιρεία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. Στις 25 Νοεμβρίου ενημέρωσε τους γονείς του ότι έλαβε ειδοποίηση από γνωστή αεροπορική εταιρεία για να πάει να εργαστεί στο Μιλάνο. 

Όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο επαγγελματικό του ραντεβού, αλλά αντίθετα, φέρεται να πέταξε για Κοπεγχάγη και από εκεί για Άαλμποργκ, όπου εθεάθη για τελευταία φορά. 

Ο νεαρός έφτασε στην πόλη στις 23:50 και μετά από μία ώρα άλλαξε το εισιτήριο της επιστροφής του κι έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο. 

Κάμερα ασφαλείας από το αεροδρόμιο του Άαλμποργκ έχει καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του Νίκου, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη στο λιμάνι της πόλης. 

Οι έρευνες των αρχών εστιάζουν σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής που έπαιζε ο Νίκος Θεδωρίδης. 

Ο 19χρονος έπαιζε καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως από τον Νοέμβριο άρχισε να κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του και να παίζει, ενώ είχε αρχίσει να έχει επιθετική συμπεριφορά προς τους γονείς του και θυμό. 

Πάντως, ο λογαριασμός του στο παιχνίδι έχει να ενεργοποιηθεί από την ημέρα της εξαφάνισής του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top