Πάσσαρης: «Θέλουμε να πληρώσει για να δικαιωθεί η ψυχή του ανθρώπου μας»

Τι ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων του διαβόητου εγκληματία

Την έκδοση του Κώστα Πάσσαρη στην Ελλάδα για να δικαστεί για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ζητούν οι συγγενείς των  θυμάτων, που περιμένουν εδώ και χρόνια να τιμωρηθεί για όλα όσα έκανε. 

Πάσσαρης:«Αν μείνει ελεύθερος θα σκοτώσει κόσμο» λένε συγγενείς των θυμάτων

«Εμείς από την αρχή είχαμε ζητήσει την έκδοσή του στην Ελλάδα, για να δικαστεί και να πληρώσει για όσα έχει κάνει. Για εμάς είναι βέβαια ψυχοφθόρο να τον συναντήσουμε, αλλά πρέπει να έρθει για να εκτίσει την ποινή του κι εδώ, αλλιώς θα αποφυλακιστεί», είπε η χήρα του αστυνομικού Διονύση Αλεβιζόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Πάσσαρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Πάσσαρης: «Θέλω να επιστρέψω και να εκτίσω την ποινή μου στην Ελλάδα»

Στις 2 Δεκεμβρίου θα αναβιώσουν μνήμες από τα ειδεχθή εγκλήματα που έχει διαπράξει στο Εφετείο της Αθήνας, ενώ οι ρουμανικές αρχές κατέθεσαν αίτημα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στη χώρα μας. 

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει μετανιωμένος για τα εγκλήματά του, είχε ζητήσει συγγνώμη και είχε ισχυριστεί πως έχει στραφεί στον Θεό και έχει βρει την εσωτερική του γαλήνη. 

Κώστας Πάσσαρης: «Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί»

«Εμείς δεν μπορούμε να τον συγχωρήσουμε, ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θέλουμε να πληρώσει για όσα έχει κάνει για να δικαιωθεί η ψυχή του ανθρώπου μας», είπε η κ. Αλεβιζοπούλου. 

Από την άλλη ο αδελφός του Διονύση Αλεβιζόπουλου δεν έκρυψε ότι η δολοφονία του ανθρώπου τους τους έχει συγκλονίσει και έχει αλλάξει τη ζωή τους. 

O Kώστας Πάσσαρης 16 χρόνια μετά – Ατελείωτος ο πόνος για τις οικογένειες των θυμάτων του

«Για μας είναι κάτι το αξεπέραστο. Ο άνθρωπός μας δε γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον πρωτόδικα καταδικάστηκε σε τέσσερις φορές ισόβια και αυτό είναι κάτι. Τώρα ζητάει να γίνει το Εφετείο για να ελαφρύνει τη θέση του. Εμείς δεν είμαστε Θεοί για να τον συγχωρέσουμε. Μόνο εκείνος μπορεί να τον συγχωρέσει», είπε. 

Υποστήριξε ακόμα ότι δεν πιστεύει πως έχει μετανιώσει για τα εγκλήματά του και πως κατά τη γνώμη του, κάποιος που έχει κάνει τέτοιες πράξεις, δεν μπορεί να επιστρέψει στην κανονικότητα και τη νομιμότητα. 

«Δε θέλω ούτε τη φωτογραφία του να βλέπω. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω αν τον δω από κοντά. Θα προσπαθήσω να μην έλθω αν παραστεί στη δίκη γιατί δε θέλω να τον δω. Έχουμε πονέσει τόσο πολύ από τη δολοφονία του αδελφού μου, γιατί ο Πάσσαρης υπολόγιζε μόνο τον εαυτό του κα όχι το κακό που προξενούσε», είπε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top