Πάσσαρης:«Αν μείνει ελεύθερος θα σκοτώσει κόσμο» λένε συγγενείς των θυμάτων

Ο διαβόητος κακοποιός ζητά να επιστρέψει στη χώρα μας

Μνήμες από τα ειδεχθή εγκλήματα που τέλεσε ο Κώστας Πάσσαρης στη χώρα μας  θα ξυπνήσουν στις 2 Δεκεμβρίου στο Εφετείο της Αθήνας.

Ο διαβόητος κακοποιός που έχει καταδικαστεί 4 φορές σε ισόβια, ζητά να επιστρέψει στη χώρα μας και να εκτίσει την ποινή. Οι οικογένειες των θυμάτων ξεσπούν μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

Πάσσαρης: «Θέλω να επιστρέψω και να εκτίσω την ποινή μου στην Ελλάδα»

Κώστας Πάσσαρης: «Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί»

Ο Kώστας Πάσσαρης το 2002. Φωτογραφία αρχείου: Εurokinissi

«Αν μείνει ελεύθερος θα σκοτώσει κόσμο»

Για την οικογένεια του αστυνομικού Διονύση Αλεβιζόπουλου ο εφιάλτης έχει όνομα. Ο Κώστας Πάσσαρης ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς που δε δίστασε να σκοτώσει τους δυο αστυνομικούς στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας για να αποδράσει.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από αίτημα των ρουμανικών αρχών μόνο φόβο προκαλεί στους συγγενείς των θυμάτων.

«Για εμάς ο Πάσσαρης είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Eίναι δυνατόν να είναι για εμάς καλός ο Πάσσαρης; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν και αυτόν που σκότωσε όχι έναν άνθρωπο έχει σκοτώσει δέκα, οκτώ, πόσους έχει σκοτώσει. Ο αδερφός μου δεν γυρίζει πίσω αλλά θα πρέπει να δικαστεί σκότωσε τόσο κόσμο. Αν μείνει ελεύθερος θα σκοτώσει κόσμο δεν νομίζω να είναι άγιος» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Γιώτα Αλεβιζοπούλου, αδερφή του νεκρού αστυνομικού.

Ο Κώστας Πάσσαρης το πολύ σε έναν χρόνο θα είναι εκτός ρουμανικών φυλακών, καθώς θα έχει εκτίσει την ποινή του για τις δύο ανθρωποκτονίες που έχει τελέσει εκεί. Λίγο πριν αποφυλακιστεί, οι Ρουμανικές αρχές ζητούν να εκδοθεί στην Ελλάδα, σαν να θέλουν να τον ξεφορτωθούν. 

Έτσι είναι σήμερα στη φυλακή ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης

O Kώστας Πάσσαρης 16 χρόνια μετά – Ατελείωτος ο πόνος για τις οικογένειες των θυμάτων του

Ο διαβόητος κακοποιός το 2002. Φωτογραφία αρχείου: Εurokinissi

Ποιος είναι ο Κώστας Πάσσαρης

Από την ηλικία των 15 ετών μπήκε στην παρανομία. Ξεκίνησε με ληστείες και έφθασε σε δολοφονίες. Στην Ελλάδα καταδικάστηκε  σε πρώτο βαθμό 4 φορές σε ισόβια. Δραπέτευσε στη Ρουμανία και εκεί σκότωσε άλλους δύο ανθρωπους. 18 χρόνια μετά  εξομολογείται σε ιερείς και δείχνει μετανιωμένος.

Τις επόμενες εβδομάδες το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένεται να  απαντήσει στις Ρουμανικές αρχές αν δέχεται στη χώρα μας τον Κώστα Πάσσαρη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top