Πάσσαρης: «Θέλω να επιστρέψω και να εκτίσω την ποινή μου στην Ελλάδα»

Εκνευρισμός από τα θύματα του διαβόητου κακοποιού

Την επιστροφή του στην Ελλάδα, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, θέλει ο Κώστας Πάσσαρης, που βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες.

«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο διαβόητος κακοποιός που θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Από τη σύλληψη του Κώστα Πάσσαρη στη Ρουμανία το 2001 /Φωτογραφία Eurokinissi

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης, ανέφερε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο Κώστας Πάσσαρης ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Πρόσθεσε ότι θα τεθούν υπόψη του δικαστηρίου κάποια στοιχεία, κάνοντας λόγο για άριστη διαγωγή του βαρυποινίτη στις φυλακές της Ρουμανίας όπου κρατείται από το 2001.

Κώστας Πάσσαρης: «Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί»

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αδερφής του Διονύση Αλεβιζόπουλου, του αστυνομικού που σκότωσε ο Πάσσαρης.

«Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα, είναι σαν να συνέβη σήμερα. Θέλω να τελειώσει, να δικαστεί ο Πάσσαρης για την ψυχή του αδελφού μου. Να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί. Κοντεύει να παραγραφεί», ανέφερε η Γιώτα Αλεβιζοπούλου στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι αμφιβάλει για τον αν έχει όντως μετανιώσει για τις πράξεις του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top