Ανατροπή νταλίκας στην εθνική: «Ευχαριστώ τον θεό» λέει ο οδηγός

Το «τρελό» φορτηγό έσπασε τις μπάρες στην εθνική και βγήκε στο άλλο ρεύμα

Ενα φορτηγό ξέφυγε σήμερα  από την πορεία του στη Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, διέσχισε κάθετα το δρόμο, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε μια κολώνα. Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα. 

Συνεχίζεται το χάος στον Κηφισό μετά την ανατροπή νταλίκας

Ο οδηγός του φορτηγού μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν χτύπησα κανένα άνθρωπο»

Ο έμπειρος οδηγός είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πόνου, χτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματος του. Παρά τους πόνους του, αισθάνεται ευγνώμων που δε θρηνήσαμε θύματα, όταν το φορτηγό του διέσχισε και τα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, χωρίς να ακουμπήσει ούτε ένα από τα δεκάδες διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του «τρελού» φορτηγού μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το πρωί, όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός που κινούταν στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος των Αγίων Ανάργυρων, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού.

Τι δήλωσαν οι μάρτυρες

Από ότι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, «αφρενάριστο» από τέσσερις λωρίδες. Οι δύο πρώτοι περάσανε οριακά και οι δυο που ήταν στις πιο ακριανές λωρίδες πρόλαβαν και φρέναραν.

Για πάνω από μισή ώρα, η τροχαία έκλεισε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά, προκειμένου τα ειδικά συνέργεια να βγάλουν το φορτηγό.
Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έπεσε και η κεντρική κολώνα πάνω στην οποία στηριζόταν η κάμερα ασφαλείας. 

Δείτε αναλυτικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top