Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη: Οι τρεις άγγελοι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Όσα δεν ξέρετε για τα παιδιά του νέου πρωθυπουργού

Το βράδυ των εθνικών εκλογών, όταν οι κάλπες έδωσαν ξεκάθαρη νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα βλέμματα όλα στράφηκαν σε τρεις γλυκές και ευγενικές φιγούρες που στέκονταν διακριτικά δίπλα του και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη μεγάλη τους συγκίνηση και περηφάνια για εκείνον. Ήταν τα τρία παιδιά του νέου πρωθυπουργού της χώρας, η Σοφία, ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη που χάθηκαν στην αγκαλιά του, όταν έγινε γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Mαρέβα Μητσοτάκη: Η σικάτη εμφάνιση στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η 22χρονη Σοφία είναι η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Τον περασμένο Απρίλιο πήρε το πτυχίο της  από το γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδασε Δημόσια Υγεία.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Ποια είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού!

Τότε, η μητέρα της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιτυχία της κόρης της και είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας: 

 

 

«Συγχαρητήρια Σοφάκι μου! Είμαστε περήφανοι για όσα έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σου!!! Ποτέ δεν σταματάς να με εκπλήσσεις! Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή με έπαινο! Τόσο περήφανη για εσένα! Σε αγαπώ».

Πλέον η Σοφία Μητσοτάκη εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs. Έχει ανοίξει τα φτερά της και γράφει της σελίδες της ενήλικης ζωής της στην Αμερική. 

Δεύτερος στη σειρά είναι ο 20χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. 

 

 

Ο νεαρός Κωνσταντίνος, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το βιτριολικό χιούμορ του συνονόματου παππού του. 

Η εικόνα του το βράδυ των εκλογών που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν άκουσε τον πατέρα του να ευχαριστεί την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές δείχνει ένα ευαίσθητο παιδί, ο οποίος λατρεύει τις αδελφές του και τη μητέρα του. 

Ο Κωνσταντίνος κάνει χειμερινό σκι, του αρέσει η θάλασσα και αγαπά πολύ τα Χανιά. 

Όσο για τη Βενιαμίν της οικογένειας, τη 16χρονη Δάφνη, είναι το πρόσωπο που από την Κυριακή έχει προσελκύσει τα φλας των φωτογράφων, αφού συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο, όπου ψήφισε. Μπαμπάς και κόη έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι,  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυριακή με το κοριτσάκι μου! #finallySunday #neverwithoutmygirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

 

Όπως έχει πει ο αρχηγός της ΝΔ σε συνέντευξή του, η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική. 

Πολλές φορές μάλιστα του έχει κάνει παράπονα για τη δουλειά του, ρωτώντας τον: «δεν μπορείς να έχεις μια κανονική δουλειά;».

Η Δάφνη τέλος είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference - Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας. 

Και οι τρεις τους είναι το παν για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει πει πως η οικογένειά του είναι πάνω και από την πολιτική. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top