Σοκ στη Λάρισα: Η κοπέλα που σκοτώθηκε είχε χάσει τον αδελφό της σε τροχαίο

"Έφυγε" στην επέτειο του θανάτου του

το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά

Ανείπωτος θρήνος στη Λάρισα μετά από τη νέα τραγωδία που σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύματα μια 19χρονη κοπέλα κι έναν 28χρονο. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι το κορίτσι πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον αδελφό της επίσης σε τροχαίο. 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο νέα παιδιά έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών - Φωτογραφία: Larissanet

Μάλιστα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το άτυχο κορίτσι σκοτώθηκε στην επέτειο θανάτου του αδελφού της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. 

Τραγωδία στη Λάρισα με δύο νεκρούς

Η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook είχε αναφερθεί στον αδελφό της και στο πόσο πολύ της έλειπε.

H 19χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Λάρισα - Φωτογραφία: Larissanet

«Ίσως είναι οι αναμνήσεις... Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε... Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος... Κι εσύ τι να πεις; Ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου; Ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια; Ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό θα πάω και θα του μιλήσω και θα μπει... Τι να κάνω; Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν. Μια αγκαλιά... Ένα γαργάλημα ακόμα... Ένα “αφού είσαι ηλίθια”... Όπως παλιά, όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πώς θα τσακωθούμε πάλι. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ; Θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη; Έστω σε αυτή την άυλη μορφή που απόκτησες τώρα... Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα. Γι’ αυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχήσου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη. Είσαι το κάτι άλλο. Γι’ αυτό μένεις στις καρδιές μας», είχε γράψει η άτυχη κοπέλα.

Όλα έγιναν γύρω στις 05:00 το πρωί όταν το όχημα που οδηγούσε ένας 23χρονος βγήκε εκτός της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Η 19χρονη και ο 28χρονος βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 23χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top