«Πόκερ, εσπρεσιέρες κι όλα τα παρελκόμενα στο room service των φυλακών»

Χάος στις φυλακές Κορυδαλλού - Τι καταγγέλλουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Με μια οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τετάρτη απαντούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Στην ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν «εξοργιστικό και εξευτελιστικό» να χαρακτηρίζει το υπουργείο τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες ως «αναταραχή» κατά τη διάρκεια της οποίας δεν εκτυλίχθηκαν «βιαιοπραγίες ή εκτεταμένες συμπλοκές».

Φυλακές Κορυδαλλού: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ κρατουμένων- Επέμβαση των ΜΑΤ

Αντίθετα οι ίδιοι περιγράφουν εικόνες άγριας σύγκρουσης μέσα στις φυλακές, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ένας συνάδελφός τους με σουβλί. 

Καλούν επίσης το υπουργείο να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τις χθεσινές συμπλοκές, αλλά και από τα ευρήματα που ήρθαν στο φως μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κάποιες πτέρυγες.

«Εκτός των αυτοσχέδιων όπλων, να δοθούν στην δημοσιότητα τα ευρήματα από τις εσπρεσιέρες, τα δύο τραπέζια πόκερ με όλα τα παρελκόμενά τους και τα αξεσουάρ (!!!), τα τρυπάνια χειρός, πένσες, κατσαβίδια και κάθε είδους εργαλεία, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό των room service ακριβών ξενοδοχείων», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και καταλήγουν:

«Ο δαιμόνιος επιθεωρητής των φυλακών, όπως επίσης και ο περιβόητος συντονιστής των φυλακών από πότε τα ήξεραν αυτά και τι έκαναν; ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί; ΝΤΡΟΠΗ…».
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top