Βίντεο-ντοκουμέντο: Το μαύρο Smart που έστειλε την 19χρονη στην εντατική

Η έκκληση του πατέρα της φοιτήτριας

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 19χρονης φοιτήτριας, την οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε στη λεωφόρο Θησέως. Ο πατέρας της, μέσω του STAR, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον ασυνείδητο οδηγό να ενημερώσει την αστυνομία.

Λεωφ.Θησέως, Καλλιθέα. Ωρα 5:54 ξημερώματα Σαββάτου, βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει ένα ταξί να σταματάει και να πηγαίνει όπισθεν. Πίσω του τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα μαύρο Smart. Φαίνεται να λειτουργεί μόνο το ένα από το δύο μπροστινά φώτα, αφού όπως όλα δείχνουν είχε προηγηθεί σύγκρουση.

Αυτό το μαύρο είναι το αυτοκίνητο του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε χτυπήσει και εγκαταλείψει αβοήθητη στην άσφαλτο μια 19χρονη φοιτήτρια Φιλολογίας. 

Η έκκληση του πατέρα της 19χρονη στο STAR

Η έκκληση του πατέρα της στο STAR από το νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύεται στην εντατική, συγκλονίζει. «Όποιος έχει πληροφορίες για ένα μαύρο Smart, που χτύπησε την κόρη μου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στις 6:00 τα ξημερώματα να ενημερώσει την αστυνομία, γιατί η κόρη μου βρίσκεται στην εντατική».

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες της Καλλιθέας, δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνείδητοι οδηγοί παρασέρνουν πεζό στη συγκεκριμένη διάβαση. «Δε σέβονται τον κώδικα, δεν υπάρχει οδική συμπεριφορά από τους πολίτες», τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top