Κακοποίηση 18χρονης στη Λαμία: Μάνα και πατέρας στρέφονται κατά του γιου

Υποστηρίζουν πως όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι υποστήριξε ο πατέρα της 18χρονης

Στην αντεπίθεση περνούν οι γονείς της 18χρονης με νοητική υστέρηση, την οποία ο πατέρας της φέρεται να εξέδιδε από την ηλικία των 13 ετών σε γείτονες, για το ποσό των 10 και 20 ευρώ.

Η υπόθεση έφτασε στα αυτιά των Αρχών μετά από καταγγελίες τόσο του μεγαλύτερου αδερφού της κοπέλας, όσο και των υπόλοιπων τριών αγοριών, που έκαναν λόγο για έναν «κακοποιητικό πατέρα».

Ο 53χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή μαζί με τους άλλους δύο συγκατηγορούμενούς του, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, αρνούμενος τα πάντα.

Λαμία: «Έδενε την κόρη του από τον λαιμό λες και ήταν σκύλος»

Λαμία: «Προσπάθησα να σώσω την αδελφή μου από την κόλαση που ζούσε»

Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε γείτονες

Στρεφόμενος κατά του μεγαλύτερου γιου του που έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από το πατρικό, υποστήριξε πως δε μιλάνε από το 2005:

«Είμαστε τσακωμένοι! Όταν ήταν 15-16 ετών πήγε και με κατήγγειλε ότι τον βίασα. Κάτι που δεν αποδείχτηκε. Ούτε αυτό θα αποδειχτεί τώρα και θα γυρίσει εναντίον του. Θα τον μηνύσω και θα χάσει και τη δουλειά του. Όποιος με συκοφάντησε θα τιμωρηθεί».

Ο κατηγορούμενος πατέρας πιστεύει πως όλα αυτά τα έκανε ο γιος του «για να πάρει τη σύνταξη του κοριτσιού το οποίο έχει διαγνωστεί με 67% αναπηρία λόγω νοητικής υστέρησης».

Ο 53χρονος πιστεύει πως τον φθονούσαν και δεν ήθελαν να βγει περιφερειακός σύμβουλος. Απαντώντας στα όσα υποστήριξαν οι υπόλοιποι γιοι του που είναι άνω των 20 ετών για την κακοποίηση που φέρονται να δέχονταν είπε:

«Ποτέ δεν ήμουν κακοποιητικός μαζί τους. Όταν είναι μικρά δεν τα μαλώνεις τα παιδιά; Θα τα αφήσεις να γίνουν αλήτες; Δεν τα σκότωνα στο ξύλο. Ένα χαστούκι και ένα μάλωμα…Αυτό είναι λογικό».

Ο στάβλος, ο υπάλληλος και η κόρη του

Στην κατηγορία ότι άφηνε την κόρη του να κάνει σεξ με υπάλληλο που είχε στον στάβλο του, απάντησε πως «αυτόν τον άνθρωπο τον είχα εγώ στον στάβλο, τον είχα μέσα και τον πλήρωνα. Του έδινα 5 ευρώ την ημέρα. Δεν είχε να φάει και έμενε στο δωματιάκι. Το κορίτσι δεν το άφησα ποτέ στον στάβλο. Εγώ το κορίτσι μου το είχα κοντά μου, εδώ. Δεν το άφησα. Να πάω να πουλήσω το κορίτσι μου; Για όνομα του θεού και της παναγίας».

Σύζυγος 53χρονου: «Ο γιος μου δε χώνευε τον πατέρα του»

Τα ίδια υποστηρίζει και η σύζυγος του 53χρονου, η οποία τον στηρίζει απόλυτα. Λέει πως όλα είναι ψέματα και πως η ίδια θα σκοτωθεί αν αποδειχτούν όλα αυτά. 

Τονίζει ακόμα πως η 18χρονη κόρη της είναι μία χαρά και πως ποτέ δεν την έχει αφήσει από το πλάι της. Μιλά για έναν προστατευτικό πατέρα και δηλώνει πως «σύντομα θα αποδειχτεί η αλήθεια».

«Αυτά όλα είναι ψέματα του μεγάλου μου γιου γιατί δεν χωνεύει τον πατέρα του επειδή πήγε ψηλά».

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι υποστήριξε η μητέρα της 18χρονης

«Θα πήγαινα με το εγγόνι μου;»

Στην εκπομπή μίλησε όμως και ο υπάλληλος του στάβλου, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα, λέγοντας πως η 18χρονη είναι σαν εγγόνι του και ποτέ δε θα μπορούσε να της κάνει κάτι τέτοιο:

«Μένω στον στάβλο εδώ και 4,5-5 μήνες. Με έφεραν εδώ χωρίς να ξέρω τι έγινε. Τα έμαθα όλα στο τμήμα. Με κατηγορούν άδικα, δεν έχω κάνει κάτι. Έχω τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια τα οποία αγωνιούν για εμένα. Μέσα από την ψυχή μου λέω πως δεν έχω κάνει κάτι. Θα πήγαινε με το εγγόνι μου; Αν είναι δυνατόν!»

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο η 18χρονη πήγαινε στον στάβλο, απάντησε: 

«Η 18χρονη ερχόταν με τον πατέρα της κάθε απόγευμα. Περιποιούταν τα ζώα. Από τα αγόρια δεν ερχόταν κανένας».
Τέλος τόνισε ότι ο μεγάλος γιος της οικογένειας που έκανε την καταγγελία, δεν τον γνωρίζει καθόλου.

 Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι υποστήριξε ο υπάλληλος του πατέρα της 18χρονης
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top