Λαμία: «Έδενε την κόρη του από τον λαιμό λες και ήταν σκύλος»

Ο πατέρας φέρεται να την εξέδιδε από τα 13 της σε γείτονες για 10-20 ευρώ

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο ανοίγουν τα στόματα στη Λαμία για την υπόθεση της 18χρονης με νοητική υστέρηση, την οποία ο πατέρας της φέρεται να εξέδιδε από τα 13 της σε γείτονες για 10 και 20 ευρώ.

Την έδενε με αλυσίδα λες και ήταν σκύλος

Τα όσα υποστήριξε ο αδερφός της νεαρής κοπέλας προκαλούν ανατριχίλα. Ο ίδιος έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει από την κακοποίηση, αφού όπως είπε ο πατέρας του τον χτυπούσε με μπετόβεργα,  με καναπίτσα και με σύρμα.

«Έδενε την αδερφή του, με αλυσίδα στοn λαιμό όταν ήταν 4 ετών λες και ήταν σκυλί. Μένανε νηστικοί. Το 2014 τη ρώτησε, γιατί πηγαίνει στο σπίτι του γείτονα και του είπε ότι την αγγίζει. Μετα έμαθε για έναν Πολωνό έναν Ινδό και έναν Αλβανό» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του.

Λαμία: «Προσπάθησα να σώσω την αδελφή μου από την κόλαση που ζούσε»

Ο πατέρας που συνελήφθη μαζί με αλλους δύο άνδρες και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη 

Τι είπε η 18χρονη

Η νεαρή κοπέλα, που έχει βαριά νοητική υστέρηση, είχε μιλήσει στις ψυχολόγους που την παρακολουθούν στο σχολείο. 

«Η 18χρονη είπε ότι βρίσκεται ερωτικά με ένα «φίλο» της  στην καλύβα που είναι στο χοιροστάσιο του πατέρα της και της δίνει 5 ευρώ.  Οι γονείς της το ξέρουν ότι έχει ερωτική σχέση με τον " φίλο " της.  Κάποιες φορές ο πατέρας της, τους έχει διακόψει,  γιατί μπήκε ξαφνικά στο χώρο. Μερικές φορές εκείνη δεν θέλει να κάνουν σεξ αλλά εκείνος επιμένει» υποστήριξε η παιδοψυχολόγος.

Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε γείτονες

«Ξέραμε ότι κάτι συμβαίνει»

Συγγενής της 158χρονης μκιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε πως η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη στην οικογένεια.

«Τόσα χρόνια κανένας δε μιλάει , δεν πειράζει. Ο τροχός γυρνάει, όμως, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Είπαμε δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση. Ξέραμε ότι κάτι συμβαίνει. Το είπαμε (σ.σ: στον πατέρα της), δεν άκουγε, έλεγε όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ο πατέρας της κοπέλας, που δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώος, θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη το πρωί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top