Λαμία: «Προσπάθησα να σώσω την αδελφή μου από την κόλαση που ζούσε»

Όσα αποκάλυψε ο αδελφός της 18χρονης που την εξέδιδε ο πατέρας της

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του αδελφού της 18χρονης, την οποία φέρεται να εξέδιδε ο πατέρας της, ο οποίος προσπάθησε να τη σώσει από την κόλαση που ζούσε εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του, όμως οι σχέσεις του με τα τέσσερα αδέλφια του υπονομεύονταν διαρκώς από τον πατέρα του. 

Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε γείτονες

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκαλύπτει ότι ο λόγος που τον έκανε να φύγει από το σπίτι του ήταν η απίστευτη βία που δεχόταν ο ίδιος και τα αδέλφια του από τον πατέρα τους, αλλά και η παντελής απουσία της μητέρας, η οποία δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τα παιδιά της. 

Υποστήριξε ότι και οι δύο γονείς του γνώριζαν τι συνέβαινε με την αδελφή του. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη ήταν 13 χρονών. Η ίδια στην κατάθεσή της αποκάλυψε ότι ερχόταν σε ερωτική επαφή έναντι αμοιβής με γνωστούς του πατέρα της. Η κοπέλα δεν έλεγε τίποτα στα αδέλφια της, όμως στο σχολείο της είχε εκμυστηρευτεί ό,τι συνέβαινε, χωρίς όμως να γίνει κάτι για να σταματήσει. 

«Για πρώτη φορά μίλησε για όσα συνέβαιναν το 2015. Δυστυχώς δεν μπορούσε κανείς να τη βοηθήσει, γιατί έκλειναν τις πόρτες. Εγώ προσωπικά είχα ξεκινήσει πάρα πολλές φορές διαδικασίες για να την προστατέψω, αλλά έβρισκα μπροστά μου κλειστές πόρτες. Προσπάθησα να τη σώσω πολλά χρόνια πριν μέσω της Πρόνοιας, της εισαγγελίας, αλλά δεν τα κατάφερα και δεν ξέρω γιατί», είπε ο αδελφός της 18χρονης. 

Όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, τα κατέθεσαν στην αστυνομία και τα άλλα αδέλφια του, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του πατέρα. 

«Δε με άφηναν να έχω καμία επικοινωνία μαζί της. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να της συνέβαινε. Πιστεύω αυτά που κατέθεσε κι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», είπε. 

Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη κοπέλα, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση, κατέθεσε στον ανακριτή πως είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τρεις εργάτες, γνωστούς του πατέρα της, εν γνώσει των γονιών της και ότι πολλές φορές μετά την ερωτική πράξη της έδιναν μικροποσά. 

Μάλιστα, όπως είπε μια φορά την έπιασε γυμνή με έναν από αυτούς και θυμωμένος του είπε να μην την ξαναπειράξει. 

Ο πατέρας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή λέγοντας πως όλα είναι ψέματα και πως είναι αθώος. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα. Οι τρεις συλληφθέντες δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top