Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε γείτονες

Σοκάρει η κατάθεσή της - Την καταγγελία έκανε ο αδερφός της

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις στη Λαμία για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, ο οποίος από το 2013 φέρεται να εξέδιδε σε γείτονες την ανήλικη κόρη του με νοητική υστέρηση.

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα έχει άλλα τέσσερα αδέρφια. Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας που έκανε την καταγγελία, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, εξηγώντας πως είχε φύγει από το σπίτι το 2011. Όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν κατάλαβε τι συνέβαινε με έναν από τους γείτονες, «μόνο που δεν τον σκότωσα. Όταν πήγα να ανακατευθώ ο πατέρας μου μπήκε μπροστά και μου είπε "μην ανακατεύεσαι δεν έχεις καμία δουλειά"».

Ο αδερφός της 18χρονης υποστηρίζει πως ο πατέρας του γνώριζε τι συνέβαινε, τονίζοντας πως «ό,τι και να πει ο ένας ότι και να πει ο άλλος κάποια στιγμή θα πληρώσουνε».

Αρνείται τα πάντα ο πατέρας 

Για την υπόθεση εκτός από τον πατέρα, κατηγορούνται άλλοι δύο άνδρες, 59 και 60 ετών. Όλοι τους οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Ο πατέρας φορώντας τη στολή του νοσοκόμου -καθώς είναι υπάλληλος στο νοσοκομείο της πόλης- αρνήθηκε κάθε εμπλοκή λέγοντας πως όλα είναι ψέματα και πως είναι αθώος.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα. Οι τρεις συλληφθέντες δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Oι συλληφθέντες για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη Λαμία. Φωτογραφία: lamiareport.gr

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 18χρονης

Ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από τα όσα ισχυρίστηκε το κορίτσι στην κατάθεσή του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

«Στο χοιροστάσιο του πατέρα της είχε κάνει σεξ με τον εργάτη Ν Γ.Αυτό το ξέρουν οι γονείς της. Της έδινε 10-20 ευρώ και μετά πήγανε βόλτες Έχει κάνει σεξ και με έναν Ινδό που δούλευε στον πατέρα της και με έναν γείτονα που της έδινε 5 με 10 ευρώ. Εργάτες την άγγιζαν σε διάφορα μέρη του σώματος της. Ο μπαμπάς της την έχει δει να είναι γυμνή με τον Ν Γ και του είπε να μην την ξαναπειράξει».

Η στιγμή που οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγούνται στο δικαστήριο. Φωτογραφία: lamiareport.gr

Το χρονικό της φρίκης

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην Εισαγγελία Λαμίας, έφτασαν καταγγελίες για το μαρτύριο του κοριτσιού.

Η Εισαγγελία άμεσα διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Ο εφιάλτης για την κοπέλα ξεκίνησε το 2013. Η ίδια κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήρθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν σε βάρος της τότε ανήλικης αδερφής τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top