Ρόδος: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο 23χρονος Ρομά μέσα στα κρατητήρια

Υποστηρίζει ότι τον χτύπησαν αστυνομικοί

Φωτογρφία αρχείου Eurokinissi
Δείτε το ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR 

Αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται όσον αφορά τον βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες ο 23χρονος. Μάλιστα καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αστυνομικούς και γι’ αυτό ομολόγησε στην αρχική του κατάθεση. 

Ο νεαρός Ρομά κατηγορείται πως τρεις μέρες μετά από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ο ίδιος μαζί τον 20χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν μια κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Ο 23χρονος, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ότι δεν υπήρξε βιασμός της 19χρονης και πως η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση και των τριών.

Ρόδος: «Κλείδωσαν την αδερφή μου στο αυτοκίνητο και τη χτύπησαν»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε στο star.gr, ο κατηγορούμενος έχει όντως πέσει θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα κρατητήρια και μένει πλέον να διερευνηθεί από τον ανακριτή από ποιον. 

Δολοφονία Ρόδος: «Με χτύπησαν και με βίασαν»

Ο εντολέας του υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να ομολογήσει πως βίασε την 19χρονη μαζί με τον νεαρό που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μετά από το άγριο ξύλο που έφαγε από τους αστυνομικούς. 

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές που επικαλείται σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατική" αναφέρουν ότι ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενούς του και πως αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες,  ώστε να τον προστατέψουν, μεταφέροντάς τον σε ξεχωριστό σημείο.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 23χρονος είναι ένας άνθρωπος που εγκαταλείφθηκε όταν ήταν δύο ετών από τους γονείς του και μεγάλωσε με έναν μακρινό του θείο. Πρόσθεσε ότι ζει επαιτώντας στα φανάρια και πως έχει βγάλει μόλις τη Β΄ Δημοτικού, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top