Ρόδος: «Κλείδωσαν την αδερφή μου στο αυτοκίνητο και τη χτύπησαν»

Μόνο στο Star: Οι εφιαλτικές στιγμές που φέρεται να πέρασε η 19χρονη

Τον βιασμό της 19χρονης της από τον 20χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετές μέρες στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδελφή της, συνέντευξη όμως που δεν είχε προβληθεί, καθώς δεν είχε γίνει ακόμα καταγγελία του βιασμού στις Αρχές. Ο 23χρονος που κατηγορείται επίσης για τον βιασμό απολογήθηκε και κρίθηκε προφιλακιστέος. 

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις λοιπόν, η εκπομπή πρόβαλε τη συνέντευξη, στην οποία η αδελφή της κοπέλας αποκαλύπτει όσα βίωσε στα χέρια των δύο νεαρών. 

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 19χρονης

Όπως είπε, ο 20χρονος πλέον Αλβανός κι ο 23χρονος Ρομά συνήθιζαν να κάθονται έξω από το σχολείο της αδελφής της και να ψάχνουν για κορίτσια. 

Γονείς Ελένης Τοπαλούδη:«Θα αποκαλύψουμε ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017»

Την επίμαχη βραδιά, η αδελφή της σχόλασε από το φροντιστήριο και πήγε μαζί με την παρέα της σε ένα στέκι, όπου σύχναζαν. Εκεί ήταν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι της είπαν να πάει μαζί τους. 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

«Η αδελφή μου πήγε, την κλείδωσαν μέσα στο αυτοκίνητο και της είπαν να προχωρήσουν σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο 20χρονος τη χτύπησε», είπε. 

Επειδή όμως άκουσαν φωνές από άλλη παρέα που τους πλησίαζε και φοβήθηκαν, φέρονται να πήραν την κοπέλα και να την πήγαν σε κάτι δημόσιες τουαλέτες που ήταν λίγο πιο πέρα. 

Εκεί ο Αλβανός, φέρεται να την χτύπησε ξανά, γιατί η 19χρονη αντιστεκόταν. Κατηγορείται ότι την απείλησε πως θα τη χτυπήσει πάρα πολύ αν δεν κάνει ό,τι της ζητά και τελικά φέρονται να τη βίασαν και οι δύο. 

Η κοπέλα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κι έχει διαγνωστεί με ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, παρακολουθείται από ψυχολόγο για να ξεπεράσει όσα έζησε το μοιραίο βράδυ.

Η εκπομπή, ως όφειλε, παρέδωσε στις Αρχές τις πληροφορίες αυτές, χωρίς να παραβιάζει το δημοσιογραφικό απόρρητο και τη δεοντολογία. Τελικά οι αστυνομικοί έφτασαν στις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 20χρονου, μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο νεαρός Ρομά

Προσωρινά κρατούμενος, κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας από κοινού με τον 20χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 23χρονος στην αρχική του κατάθεση είχε ομολογήσει, ότι τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο βίασαν άλλη μία κοπέλα σε ερημική παραλία. Ωστόσο κατά τη μεταφορά του στην ανακρίτρια, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ήταν παρών στο περιστατικό, αλλά ό,τι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. 

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο νεαρός έχει τελειώσει μόλις τη Β΄ Δημοτικού, εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του και μεγάλωσε με τον θείο του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top