Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 19χρονης

Τη βίασαν σε δύο φάσεις

Δείτε ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο από τον νεαρό, ο οποίος κρατείται και κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ο βιασμός αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 23χρονου Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι τον διέπραξε μαζί με τον 20χρονο πλέον Αλβανό, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών και μάλιστα τρεις μόλις μέρες μετά από τη δολοφονία της Ελένης. 

Γονείς Ελένης Τοπαλούδη:«Θα αποκαλύψουμε ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017»

Η δικηγόρος μάλιστα της 19χρονης αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104.6» ότι ο βιασμός της κοπέλας έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. 

Τοπαλούδη: Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ρόδου παρακολουθεί τις εξελίξεις

«Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», είπε. 

Δολοφονία Ρόδος: «Με χτύπησαν και με βίασαν»

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Espresso, ο 23χρονος ομολόγησε κυνικά ότι ο 20χρονος Αλβανός χτυπούσε με μανία τη 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ενώ ο ίδιος απολάμβανε το θέαμα και αυνανιζόταν. 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

Στη Ρόδο ο Αλβανός για να δώσει εξηγήσεις για τον βιασμό

Μετά από τις εξελίξεις αυτές ο 20χρονος Αλβανός αναμένεται να μεταχθεί στη Ρόδο, ώστε να δώσει κατάθεση για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ σε βάρος του εκδόθηκιε ένταλμα σύλληψης, ώστε να επιστρέψει στο νησί για να καταθέσει για τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν. 

Σήμερα μάλιστα θα μεταφερθεί στον ανακριτή ο 23χρονος Ρομά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top