Τοπαλούδη: Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ρόδου παρακολουθεί τις εξελίξεις

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξεσπάει

Τα στόματα των νεαρών κοριτσιών ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό.  

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗΣ: "ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ" 

...ένα μυστικό που φαίνεται ότι σιγά, σιγά θα δικαιώσει τον πατέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος από την αρχή φώναζε ότι πίσω από τη δολοφονία της κόρης του, υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα. 

"Είμαι σίγουρος ότι θα βρουν θάρρος και άλλα κοριτσόπουλα να μιλήσουν. Είμαι σίγουρος, γιατί αυτά τα χρόνια, αυτά που έκαναν ήταν αρκετά περισσότερα και δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο που δολοφόνησαν την κόρη μου ή αυτά τα άτομα που βγήκαν στη δημοσιότητα, είναι και άλλα άτομα, μια αλητοπαρέα ίσως ή κάτι άλλο", δηλώνει ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης Ελένης.

Από την πλευρά της η αστυνομία συλλέγει στοιχεία με μεγάλη προσοχή καθώς μετά τη δολοφονία της Ελένης άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι καταγγελίες  για βιασμό ή απόπειρα βιασμού από νεαρές κοπέλες διαδέχονται η μία την άλλη.   

"Η αστυνομία με την πληροφόρηση του συμβάντος θεωρώ ότι κινείται συνεχώς διότι και η γενικότερη φημολογία που υπάρχει και στη Ρόδο για κύκλωμα πιθανόν και άλλων δράστών ή των ίδιων δραστών σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις ... προς τη διερεύνηση νέων θυμάτων", είπε η Μαρία Κρικοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗΣ: "Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ" 

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξέρει ότι το παιδί του δεν γυρίζει πίσω.  Ξεσπάει, όμως, όταν μαθαίνει ότι ο 19χρονος Αλβανός - ο φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης - κατηγορείται για τον βιασμό μίας ακόμη κοπέλας και μάλιστα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες. 

"Και εγώ δεν το περίμενα το μετά. Εγώ ήμουνα κάτι παραπάνω από βέβαιος για το πριν. Αυτό σημαίνει τον χαρακτήρα του και τα ζωώδη ένστικτα που έχει αυτός, τέλος πάντων όχι άνθρωπος, κάπως αλλιώς θα τον έλεγα",  δηλώνει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

Και συνεχίζει: "Και η δικαίωση θα είναι δικαίωση, όπως είπα και στην αρχή, τόσο της Ελένης όσο και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν ότι υπέστησαν όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά και δικαίωση θα είναι και της ίδιας της κοινωνίας της Ρόδου". 

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και περιμένει τις επόμενες ημέρες να πάρει τη δικογραφία στα χέρια του, αφού όλο αυτό το διάστημα  όλα τα  στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν μόνο τη δράση του Αλβανού.  

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top