Συνελήφθη 60χρονος για την κακοποίηση της 22χρονης στο Ζεφύρι

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Πρώτη δημοσίευση: 11:08

Στη σύλληψη ενός 60χρονου Ρομά προχώρησε το πρωί της Παρασκευή η αστυνομία για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γενετικό υλικό του άνδρα φέρεται να βρέθηκε πάνω στην άτυχη κοπέλα, αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του συλληφθέντα είχε πάει η 22χρονη για να προμηθευτεί ναρκωτικά. 

Μίλησε στους αστυνομικούς η 22χρονη που βρέθηκε σε κώμα στο Ζεφύρι

Αναγνωρίστηκε η 22χρονη που βιάστηκε στο Ζεφύρι- Είναι Ελληνίδα

Η σύλληψη έρχεται μία μέρα μετά από την κατάθεση της κοπέλας στους αστυνομικούς, η οποία συνήλθε από το κώμα και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η 22χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εδώ και τρία χρόνια κάνει χρήση ναρκωτικών και ότι το μοιραίο βράδυ είχε πάει μαζί με 3 – 4 άτομα στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν ναρκωτικά. 

Βγήκε από την Εντατική η 22χρονη που βρέθηκε παρατημένη στο Ζεφύρι

Η νεαρή παραδέχθηκε ότι την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δε θυμάται με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες. 

Αυτό που θυμάται είναι ότι πήγε σε ένα σπίτι που γνώριζε ένας από την παρέα της, κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε παρατημένη σε κωματώδη κατάσταση. 

Εκεί έκανε χρήση ναρκωτικών και μετά πήγαν όλοι μαζί σε ένα άλλο σπίτι, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να προσδιορίσει πού βρίσκεται. 

Από εκείνο το σημείο και μετά όλα έχουν σβήσει από το μυαλό της, πιθανόν γιατί λιποθύμησε από τη χρήση ναρκωτικών. 

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, αναίσθητη μες στη μέση του δρόμου στο Ζεφύρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, φέροντας σημάδια βιασμού. 

Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για την ταυτοποίησή της, καθώς δεν είχε πάνω της κανένα στοιχείο που να δηλώνει την ταυτότητά της, αλλά και για τον εντοπισμό των δραστών. 

Δείγμα DNA ελήφθη από τα νύχια και τα ρούχα της για να ελεγχθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκαν η μητέρα και η γιαγιά της, οι οποίες όμως δεν μπορούσαν να δώσουν πολλά στοιχεία για το τι μπορεί να της είχε συμβεί. 

Η 22χρονη συνήλθε από το κώμα πριν από λίγες μέρες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top