Μίλησε στους αστυνομικούς η 22χρονη που βρέθηκε σε κώμα στο Ζεφύρι

"Κάναμε χρήση ναρκωτικών σε δύο σπίτια" φέρεται να κατέθεσε

Η 22χρονη Έλενα που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση πριν από μερικές ημέρες στο Ζεφύρι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σε δωμάτιο πλέον στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. 

Αναγνωρίστηκε η 22χρονη που βιάστηκε στο Ζεφύρι- Είναι Ελληνίδα

Βγήκε από την Εντατική η 22χρονη που βρέθηκε παρατημένη στο Ζεφύρι

Έχει βγει από τη ΜΕΘ, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις και ήδη έχει δώσει μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς. Ωστόσο, η μνήμη της είναι ακόμη θολή. Παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι η κοπέλα έχει βιαστεί άγρια, η ίδια δε θυμάται αν έχει βιαστεί ή όχι. 

Η 22χρονη φέρεται να παραδέχτηκε στην κατάθεσή της ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Επιβεβαίωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια κάνει χρήση και περιέγραψε μάλιστα, το μοιραίο βράδυ, λέγοντας ότι ξεκίνησε από το σπίτι της μαζί με 3-4 άτομα για να πάνε στο Ζεφύρι και να αγοράσουν ναρκωτικά.

Αρχικά, είπε ότι πήγαν σε σπίτι, το οποίο γνώριζε κάποιος από την παρέα. Το σπίτι αυτό, το οποίο ήταν κοντά στο σημείο όπου τη βρήκαν σε κώμα, έκαναν χρήση ουσιών, φέρεται να υποστήριξε η κοπέλα. 

Στη συνέχεια, περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς ότι κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που ήταν. Κι εκεί έκανε χρήση ναρκωτικών. Από το σημείο αυτό κι έπειτα, τα όσα θυμάται δεν είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορούσε να πει στους αστυνομικούς αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top