Τήνος: Στον εισαγγελέα τα 8 μέλη του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθησαν – Video από το «ντου» στο Δημαρχείο

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Δήμαρχο και στους αστυνομικούς μέσω Twitter

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα τα 8 μέλη του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθησαν χθες Πέμπτη μετά το «ντου» που έκαναν στο Δημαρχείο της Τήνου.

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, έκαναν παρέμβαση στο Δημαρχείο του νησιού ως  ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο δυο υπαλλήλων του Δήμου μετά το δυστύχημα με το απορριμματοφόρο.

Η αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές, από τις οποίες οι 8 έγιναν συλλήψεις με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Τήνου.

Δυο άτομα δεν αναγνωρίστηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα.

Στο κείμενό τους που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας ισχυρίζονται ότι πήγαν με πλοίο στην Τήνο, τονίζοντας όλο νόημα «αν ξαναχρειαστεί μπορούν να πάρουν και πάλι το πλοίο για να πάνε στην Τήνο».

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝΟΥ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΣΙΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ»

 

Μετά τη σύλληψη των 8 μελών του «Ρουβίκωνα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω Twitter έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο του νησιού και στους αστυνομικούς γράφοντας:

«Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Γ. Σιώτο και στους αστυνομικούς της Τήνου. Οι «ακτιβιστές» του Ρουβίκωνα θα δικαστούν στη Σύρο μετά από μήνυση του Δημάρχου για την εισβολή τους στο Δημαρχείο του. Κε Βούτση, κ. υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είδατε πόσο εύκολο είναι, όταν υπάρχει πολιτική βούληση;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top